Eredeti Bach virágterápia konzulens képzés


Képzés, workshop / hétfő, szeptember 18th, 2017
Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Eredeti Bach virágterápia konzulens képzésBach virágterápia

Dr Edward Bach angol homeopata és immunológus orvos az 1920-as években azzal a belső késztetéssel indult vidéki „kutató” útjaira, hogy olyan növényekre találjon rá, amelyek rezgései (mint esszencia) megoldást nyújtanak a testi betegségek mögött álló lelki okokra, illetve amelyek a lelki problémákra közvetlenül hatnak és azokat kioldják.

Olyan rezgéseket keresett, amely a betegségek gyökér-okaira hatnak, azaz nem tüneti kezelést nyújt, hanem végleges megoldást.

Amikor rátalált a 38 növényre, olyan sikereket ért el csak ezekkel a növényekkel, hogy feladta korábbi gyógyító eszköztárát, és csak ezekkel gyógyított.

Bach doktor a homeopátiánál egyszerűbb, de átfogóbb eszközrendszert szeretett volna adni az emberiségnek, a.  Azaz hogy ne csak képzett orvosokon keresztül tudjanak segítséget kapni az egyének és a családok. A, hanem azt szerette volna, hogy minden otthonban legyen kéznél egy sikeres gyógyító eszköztár.

A gyógyító növényeket szerte a világon nevük szerint be tudjuk azonosítani, de az eredeti esszencia hatása mégis egészen más – ettől nevezzük „eredetinek”. (Az eredeti növény az eredeti lelőhelyén pont azt a rezgést képviseli, amit maga Bach doktor fedezett fel.)

Az eredeti esszencia készítői a mai napig is azokról a területekről szerzik be a növényeket, ahonnan Bach doktor is felfedezte ezeket. Ezekből a készítményekből (rendszerint) keverékeket állítunk elő annak megfelelően, ahogy a probléma tünet együttese ezt indokolttá teszi.

Mivel Bach doktor az esszenciákat a saját otthonunkba szánta, ezért nem is akart nagy hűhót csapni arról, hogyan kell használni. Írt egy könyvet, amelyben a lényegi dolgokat megadja.

A szeminárium célja, hogy megismerd a 38 növény áldásos hatását, valamint tudd alkalmazni magadon, családodon és gyermekeiden, illetve tudj segítséget nyújtani tágabb környezetednek (beleértve kisállataidat, növényeidet). Cél az, hogy segítői eszköztárad bővüljön. Ajánlom coachoknak is, eszköztáruk bővítéséhez.


A szeminárium 4 órás.

Díja: 12 ezer Ft (Tartalmazza Bach doktor fentebb említett tanulmányát, valamint komplett jegyzetet.)

Időpont:

  •  –képzésszervezés alatt —

(Egyéni időpont is kérhető. Egyéni oktatás díja: 29.000 Ft.)

Tartja:

Várnai Myrtill CoachVárnai Myrtill
Felnőtt és gyermek szakpszichológus, coach, alternatív pszichológus, Szellemi – lelki coach képzés összeállítója és tanára, valamint Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója és tanára

06-20-369-75-96 vagy varnaim@fenykozpont.hu

Helyszín:

1013 Budapest (I. kerület), Attila út 17., 24-es kapucsengő

Helyfoglalás:

10.000 Ft befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a képzésre. Kérjük utalással vagy postai csekkes befizetéssel rendezni:

Számlaszám: 65700103-10124835-00000000, B3 Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Az utalás során a „közlemény” rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is jó)

Jelentkezési határidő:  Képzésindítás előtt 6 nappal

Amennyiben a képzés indítását megelőző 6 napban láttad meg a hirdetést, és szeretnél még jelentkezni, kérlek érdeklődjél e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még helyet biztosítani a képzésre számodra.

Bejelentkezés szükséges


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email