Gyógyító, tisztító meditáció, kapcsolódás, oldás, teremtés


Aktualitások, Események, fooldal, Szolgáltatások / szombat, október 27th, 2018
Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Karácsonyi gyógyító, teremtő meditáció

Karácsony – Újév – 2019

 

Kedves Lelkestársak, Tanítványok, Szellemi úton haladók!

Karácsonykor a Földhöz kapcsolódó égi világ is ünnepel.

 

Szeretettel várlak december 21-én pénteken a gyógyító, tisztító, oldó, teremtő meditációra a változások, haladások, és tiszta kapcsolódás jegyében.

2018. december 21-én délelőtt 9.30-kor (a program 9.30-tól 11-30-ig tart), valamint este 18.15-kor (a program 18.15-től 20.30-ig tart) karácsonyi meditációt tartunk, elengedéssel, oldással, kapcsolódással. Megcsináljuk az évi kívánságot is fent, a Legfelsőbb Égi Tanácsnál.

 

Bekérjük az életerőt, ami a DNS-t ellátja energiával (ez hat a génekre, a kromoszómákra, a fiatalságra, a teljes testi – lelki állapotunkra). Beszélek erről az életerőről a tudományos kutatások tükrében, és arról, miként tudjuk ezt tudatosan bekérni, alkalmazni életünkbe.

Amikor a problémákat, érzeteket, felismeréseidet, sorselakadásaidat szándékod szerint kiteszed ill. elengeded a testmeződből, helyet teremtesz a jónak.

Lehet a témád bármi: a gyógyulás, a teremtés, a párkapcsolat, vagy a sorsban, életútban bekövetkező változás. Tapasztalat, hogy nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, újat programozni, még az egészséget sem, ha előtte a régi rezgéseket, mintákat, régi rossz programokat nem emeljük ki.

Mert ellenteremtésben leszel, és a várt dolgok nem fognak tudni bejönni, és nem lesz változás.

Az Újrahangolással® a testben és a lélekben lévő zavart tereknek a leválasztása és a testi és lélek energiák újraszabályozása történik, az életerő segítségével.

Ezt a kapcsolódást erősítjük meg a karácsonyi alkalomkor, és tanítom meg, hogyan tudod ezt nap mint nap életedben áramoltatni.

Többszörös áldást kaptunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

2019 kapcsán beszélek az előttünk álló évről, és arról is, hogy 2019-ben elkezdődik a magyarok éve, amire érdemes felkészülnöd.

Ki vezeti?

Várnai Myrtill – felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, alternatív pszichológus, a Szellemi és Lelki Life Coaching valamint az Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója és tanára (06-20-369-7596; varnaim@fenykozpont.hu )

Hozzájárulás: 8.000 Ft -15.000 Ft között (Te döntöd el, mennyit fizetsz).

Helyszín: 1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17. III.emelet. (Bővebb információt bejelentkezéskor adok.)

Helyfoglalás: Korlátozott hely áll rendelkezése!

Skype megoldás lehetséges, kivételes esetben, vidékieknek, külföldön élőknek. Előzetes egyeztetést kérek még az adott héten, telefonon.

Helyedet csak akkor tudjuk biztosítani, ha részvételi szándékodat foglalóval biztosítod.  A foglaló összege minimum 3.000 Ft. A foglalót visszafizetni nem áll módunkban, de más személyre átruházható.

Jelentkezés:

– Sms-ben, vagy telefonon (06-20-369-7596), vagy e-mailen (varnaim@fenykozpont.hu)

– 3.000 Ft befizetésével, mely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a programra. Kérjük utalással, egy előre egyeztetett időpontban személyesen vagy postai csekkes befizetéssel rendezni.
Számlaszám: 65700103-10124835 (vagy 65700103-10124835-00000000),
B3 Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Szeretettel várlak 21-én vagy a további programjainkon!

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email