Szellemi – spirituális – lelki életvezetés és gyakorlatok


Aktualitások, fooldal, Tréning / csütörtök, április 5th, 2018
Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Azon munkahipotézisre épít, hogy az ember multidimenzionális lény, azaz testből, lélekből és szellemből áll.

A jelenkori modern pszichológiának nagy hiánya és egyben problémája is (ezért is éli válságkorát, hiszen sok- sok esetben sem válaszokat, sem módszereket nem tud adni a megoldások keresőinek) – írom ezt klinikai szakpszichológusként, alternatív pszichológusként és felnőtt és gyermek coachként is –, hogy csak a jelen fizikai életünket veszi figyelembe (azaz a megfogantatástól a halálig tart az élet), és sem az igazi múltját, sem a jövőjét (transzcendencia) még csak meg sem említi.

Sajnos ezzel egy olyan helyzetet teremt, hogy az egyéni élet sorskerekéből kiragad – mondjuk – egy forgásnyit, és igyekszik azt úgy „tálalni”, hogy megszületésünkkor nem volt semmi, halálunk után szintén semmi nem lesz, de igyekezz értelmes és boldog életet élni… de minek is?

És mitől van az, hogy számtalan problémára nincs jelen életbeli magyarázat, sem megoldás?

És akkor minek engedjem el a haragomat, az igazságomat, a hatalomvágyamat, önzőségemet és legyek, kedves, szeretetteljes stb.?

Olyan tudatlanságban élhetünk akár, hogy azt sem tudjuk, hogy mitől betegszünk meg, mitől mennek tönkre párkapcsolataink, vagy mitől jönnek komoly anyagi veszteségek.

Azoknak ajánljuk a képzést, akik szeretnének tágabb perspektívából rálátni az életre, és / vagy ezen kérdésekre nyitottak, és a megoldásokat – többek között –  innen is szeretnék meríteni.


Témák:

  • Teremtés, eredetünk, jövőnk
  • Mi értelme az életnek, merre tartunk?
  • Honnan tudható az, hogy tiszta az egyén kapcsolódása és tiszta az energetikája?
  • Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a problémás testmező? Hogyan jelentkezik ez (testi betegségekben, viselkedésbeli zavarokkal)?
  • Mitől nem működnek az életfeladatok – energia szintű magyarázatok, hibás programok? Elementálok, entitások stb.
  • Életünket, kapcsolatainkat, működéseinket befolyásoló energiák, ezek csoportosítása, kezelése.
  • Gátló programok kivételének gyors technikája.
  • Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan.
  • Területek, amelyek az elsajátított módszerekkel javíthatók: egyéni elakadások, gyermeknevelés, párkapcsolat, munkahelyi és anyagi gondok, egészség.
  • Módszertan: elmélet, gyakorlat

Időpontok:

2019.

Március

Hétvégén: március 8-9-10. (péntek 14.00-18.00, szombat 10.00–18.00, vasárnap 10.00-16.00).(Szellemi – spirituális – lelki életvezetés és gyakorlatok)

Hét közben: március 27-28-29.(szerda 14.30–17.00, csütörtök 9.00-16.30 péntek 9.00-16.30).  (Szellemi – spirituális – lelki életvezetés és gyakorlatok)


Ár: (2018):  45.000 Ft – ez bruttó ár, számlát adunk, elszámolható.

Ár (2019): 65.000 Ft.  Ez bruttó ár, számlát adunk, elszámolható.

Ki vezeti?

Várnai Myrtill – felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő (közgazdász), alternatív pszichológus, csoportterapeuta, Szellemi – lelki – életvezetési tanácsadói képzés (life coaching) összeállítója és tanára, Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója és tanára

Helyszín:

1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17.

Helyfoglalás:

15.000 Ft befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a képzésre. Kérjük utalással vagy postai csekkes befizetéssel rendezni.

Számlaszám: 65700103-10124835-00000000, B3 Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Az utalás során a „közlemény” rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is jó)

Jelentkezési határidő:

A jelentkezés folyamatos, azonban a korlátozott férőhelyek miatt a részvételi szándékot a beérkezések sorrendjében igazoljuk vissza. A helyet biztosítani a helyfoglalási díj beérkezése után tudjuk, ezért javasoljuk, hogy lehetőség szerint a legrövidebb időn belül kerüljön befizetésre a helyfoglalás összege.

Amennyiben a képzés indítását megelőző 1-2 hétben láttad meg a hirdetését, és szeretnél még jelentkezni, kérlek érdeklődjél e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még számodra helyet biztosítani a képzésre.

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email