Tízmilliószoros nap – meditáció


Aktualitások, Események, fooldal / hétfő, október 1st, 2018
Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

10 milliószoros nap – Újrahangolás®

budha babaAz első tízmilliószoros nap 2019-ben!

Szeretettel várlak 2019. február 19-én, kedden, 18 órától a tízmilliószoros nap energiáit felhasználó meditációra a változások, haladások jegyében.

Amikor elengeded, megkapod – de ezt megelőzően az oldásoknak, elengedéseknek kell megtörténnie. Nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, ha előtte a régieket nem emeljük ki.

Ugyanis ellenteremtésben leszel, és a várt dolgok nem fognak tudni megérkezni.

Ha viszont kiemeljük, elengedjük a régit, meg tudnak teremtődni a kérések és vágyak.

Tapasztalatom: Tavaly év végén a 10 milliószoros napi meditáció során a szellemi szintű bocsánatkérések oly magasra tudtak érni, melynek eredményeképpen az egyéni magánéleti és munkabeli megvalósulások ugrásszerű formában indultak be.

Többszörös áldást kaptunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás, amelyet nem feltétlenül lehet egy ülésben elérni.

Ezért a mostani alkalommal két szinten történik a folyamat, a kettő között szünetet tartunk – teázunk, beszélgetünk, benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

Az első folyamat 1800-tól 1945-ig tart, a következő 2015-től 2130-ig. Akinek sok lesz a második szint energiája, nem lesz javasolt a mostani továbblépés, de ezt a helyszínen majd érzékeljük, látjuk, tapasztaljuk. Ha valakinél így lesz, a továbblépéseket más alkalommal folytatjuk .

A tízmilliószoros napon minden kérés, kívánság 10 milliószoros erővel hat. Az általános elengedéseken túl a meglévő, téged már nem építő, nem éltető érzések elengedésében működünk együtt.

Csak akkor tudsz új dolgokat betölteni, bekérni, ha az ezzel ellenkezőket, valamint a betöltést akadályozó gátakat, blokkokat elengeded.


Program – 2019. február 19. kedd:

1730-1800: megérkezés, regisztráció

Első szintű folyamat:

1800 – 1945: (1815-től indul a folyamat, a később jövőket nem tudjuk beengedni)

Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel):

2015 – 2115: A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. A folyamatról itt többet nem írok. A második szintű otthoni továbblépéshez anyagot fogtok kapni.


Ki vezeti?

Várnai Myrtill – felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, alternatív pszichológus, a Szellemi és Lelki Life Coaching valamint az Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója és tanára (06-20-369-7596; varnaim@fenykozpont.hu )

Hozzájárulás: 8.000 Ft -15.000 Ft között (Te döntöd el, mennyit fizetsz).

Helyszín: 1013 Budapest, I. kerület, Attila út 17. Bővebb információt bejelentkezéskor adok.

Helyfoglalás: Korlátozott hely áll rendelkezése!

Helyedet csak akkor tudjuk biztosítani, ha részvételi szándékodat foglalóval biztosítod. A foglaló összege minimum 3.000 Ft.

Jelentkezés:

  • az űrlap kitöltésével, illetve sms-ben, vagy telefonon (06-20-369-7596), vagy e-mailen (varnaim@fenykozpont.hu)

  • 3.000 Ft befizetésével, mely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a programra. Kérjük utalással, egy előre egyeztetett időpontban személyesen vagy postai csekkes befizetéssel rendezni. Számlaszám: 65700103-10124835 (vagy 65700103-10124835-00000000), B3Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.


Ezen és az ezt követő napokon a teremtői nap energetikáját érdemes kihasználni, és egyéni haladásra is jelentkezni bármilyen témában. Várom jelentkezésedet!

A közös energiatérben és együttműködésben ezen a napon tehát még jobban sikerül majd félelmeidet (legyenek azok tudatalattid legrejtettebb bugyraiban is), önmagad hibáztatását, bűntudataidat elengedni. Útra bocsáthatod bánatodat, veszteségeidet. Elengedheted haragodat és neheztelésedet, kitakarítva egyúttal életed különféle szereplőivel meglévő konfliktusaidat.

A saját kívánságokon túl behívjuk és megéljük a szeretet gyógyító hatását, megéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását, a feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot, és akár – ha szeretnéd – a teljes és gyógyító önátadást. Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Miért is meditálunk (= tudatosan kapcsolódunk) ezen a napon? Magunkért, az Egységért, a jó dolgok megvalósulásáért, és a szellemi szintű haladás megvalósulásáért.

A rendezvény nyilvános, szívesen látjuk barátaidat is.


További tízmilliószoros napok 2019-ban:

  • május 18. szombat

  • július 6. szombat

  • november 18. hétfő

Tízmilliószoros napok

A tízmilliószoros napon teremtéseink 10 milliószoros erősséggel hatnak. Akár pozitívra, akár negatívra gondolsz.

Ezeken a napokon érdemes még tudatosabban figyelni gondolataidra, és ha tudatos vagy, vágyott dolgaidat ilyenkor még erősebben kérheted be.

A csoportos energia tovább növeli a hatásfokot, ezért szokták egyre inkább csoportos meditációban kérni a vágyott teremtéseket. Legyen az tárgy, egészség, párkapcsolat, vagy egy helyzet megoldása.

A napokat pontos számítások alapján határozzák meg.

Jelentősége abban az energiában áll, amely a második Univerzumból, egy nálunknál magasabb dimenzióból jön. (A Föld az első Univerzumban van.) A Föld ebben az energiában nagyjából 17 órát van. Az energia színe kék és bíborvörös együtt, pulzál, fluoreszkál. Az energia harmonizál a szívcsakrával, és megerősíti minden gondolatunkat, így a teremtésünket is.

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email