Eredeti Bach virágterápia konzulens képzés


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Eredeti Bach virágterápia konzulens képzésBach virágterápia

Dr Edward Bach angol homeopata és immunológus orvos az 1920-as években azzal a belső késztetéssel indult vidéki „kutató” útjaira, hogy olyan növényekre találjon rá, amelyek rezgései (mint esszencia) megoldást nyújtanak a testi betegségek mögött álló lelki okokra, illetve amelyek a lelki problémákra közvetlenül hatnak és azokat kioldják.

Olyan rezgéseket keresett, amely a betegségek gyökér-okaira hatnak, azaz nem tüneti kezelést nyújt, hanem végleges megoldást.

Amikor rátalált a 38 növényre, olyan sikereket ért el csak ezekkel a növényekkel, hogy feladta korábbi gyógyító eszköztárát, és csak ezekkel gyógyított.

Bach doktor a homeopátiánál egyszerűbb, de átfogóbb eszközrendszert szeretett volna adni az emberiségnek, a.  Azaz hogy ne csak képzett orvosokon keresztül tudjanak segítséget kapni az egyének és a családok. A, hanem azt szerette volna, hogy minden otthonban legyen kéznél egy sikeres gyógyító eszköztár.

A gyógyító növényeket szerte a világon nevük szerint be tudjuk azonosítani, de az eredeti esszencia hatása mégis egészen más – ettől nevezzük „eredetinek”. (Az eredeti növény az eredeti lelőhelyén pont azt a rezgést képviseli, amit maga Bach doktor fedezett fel.)

Az eredeti esszencia készítői a mai napig is azokról a területekről szerzik be a növényeket, ahonnan Bach doktor is felfedezte ezeket. Ezekből a készítményekből (rendszerint) keverékeket állítunk elő annak megfelelően, ahogy a probléma tünet együttese ezt indokolttá teszi.

Mivel Bach doktor az esszenciákat a saját otthonunkba szánta, ezért nem is akart nagy hűhót csapni arról, hogyan kell használni. Írt egy könyvet, amelyben a lényegi dolgokat megadja.

A szeminárium célja, hogy megismerd a 38 növény áldásos hatását, valamint tudd alkalmazni magadon, családodon és gyermekeiden, illetve tudj segítséget nyújtani tágabb környezetednek (beleértve kisállataidat, növényeidet). Cél az, hogy segítői eszköztárad bővüljön. Ajánlom coachoknak is, eszköztáruk bővítéséhez.


A szeminárium 4 órás.

Díja: 12 ezer Ft (Tartalmazza Bach doktor fentebb említett tanulmányát, valamint komplett jegyzetet.)

Időpont:

  •  –képzésszervezés alatt —

(Egyéni időpont is kérhető. Egyéni oktatás díja: 29.000 Ft.)

Tartja:

Várnai Myrtill
Felnőtt és gyermek szakpszichológus, coach, alternatív pszichológus, Szellemi – lelki coach képzés összeállítója és tanára, valamint Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója és tanára

06-20-369-75-96 vagy varnaim@fenykozpont.hu

 

 

Horváth Evelin – Oktatásszervezés.
Telefon: +36 (20) 340 6519
E-mail: evelin@ujrahangolas.hu

 

 

Helyszín:

1013 Budapest (I. kerület), Attila út 17., 24-es kapucsengő

Helyfoglalás:

10.000 Ft befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a képzésre. Kérjük utalással vagy postai csekkes befizetéssel rendezni:

Számlaszám: 65700103-10124835-00000000, B3 Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Az utalás során a „közlemény” rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is jó)

Jelentkezési határidő:  Képzésindítás előtt 6 nappal

Amennyiben a képzés indítását megelőző 6 napban láttad meg a hirdetést, és szeretnél még jelentkezni, kérlek érdeklődjél e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még helyet biztosítani a képzésre számodra.

Bejelentkezés szükséges


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->