Gyógyító meditáció


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

 – az Újrahangolás® módszerével

Meditáció

Szeretettel várlak 2019. október 31-én 9.30 tól gyógyító meditációra az oldások, változások, haladások, és tiszta kapcsolódás jegyében. A mostani újrahangolás lehetőséget ad az aura komolyabb kitisztítására, régi kapcsolódások, elhunyt halottak vagy hozzánk tapadt entitások szelíd elengedésére.

KIEMELT TÉMA: hozzátartozóink szellemének, lélekrészeinek elengedése, entitások elbocsátása, családi örökségek, sorsok letétele, fejlődés, haladás, lelki-testi gyógyulás, bőség bekérése

Munkahipotézis:

Testi betegség = rossz rezgés a szerv körül a testmezőben, azaz az aurában.

Lelki betegségek (depresszió, pánik, stb.) = halmozott negatív energiák a biomezőben.

Betegségek (általában) = elakadás az energiaközpontokban, azaz a csakrákban (főcsakrák, mellékcsakrák), a meridiánokban, és az aurában.

Gyermekproblémák = szintén rezgések, melyet az édesanya a megtisztított energetikájával tud korrigálni.

Amikor a problémákat, érzeteket, felismeréseidet, sorselakadásaidat szándékod szerint kiteszed ill. elengeded a testmeződből, helyet teremtesz a jónak.

Lehet a témád bármi: a gyógyulás, a teremtés, a párkapcsolat, vagy a sorsban, életútban bekövetkező változás. Tapasztalat, hogy nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, újat programozni, még az egészséget sem, ha előtte a régi rezgéseket, mintákat, régi rossz programokat nem emeljük ki.

Mert ellenteremtésben leszel, és a várt dolgok nem fognak tudni bejönni, és nem lesz változás.

Tapasztalatom:

A közös energiatérben és együttműködésben a folyamatok sokkal erőteljesebbek, és hatékonyabbak, legyen az bármilyen folyamat: elengedés vagy betöltés. Továbbá a szellemi szintű bocsánatkérések oly magasra tudnak érni, melynek eredményeképpen az egyéni magánéleti és munkabeli megvalósulások ugrásszerű formában indulnak be.

Többszörös áldást kaptunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás, amelyet nem feltétlenül lehet egy ülésben elérni.

Ezért egy találkozói alkalomkor két szinten történik a folyamat, a kettő között rövid szünetet tartunk – teázunk, beszélgetünk, benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

Akinek sok lesz a második szint energiája, nem lesz javasolt a mostani továbblépés, de ezt a helyszínen majd érzékeljük, látjuk, tapasztaljuk. Ha valakinél így lesz, a továbblépéseket más alkalommal folytatjuk.

 


Program:

október 31-én csütörtökön reggel:

9.30-9.45: megérkezés, regisztráció

Első szintű folyamat:

9.45 – 10.45: (9.45-től indul a folyamat, a később jövőket nem tudjuk beengedni) Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel):

11.15 – 12.30: A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. A folyamatról itt többet nem írok. A második szintű otthoni továbblépéshez anyagot fogtok kapni.

Ki vezeti?

Várnai Myrtill – felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, alternatív pszichológus, a Szellemi és Lelki Life Coaching valamint az Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója és tanára (06-20-369-7596; varnaim@fenykozpont.hu )

 

 

 

Horváth Evelin – Oktatásszervezés.
Telefon: +36 (20) 340 6519
E-mail: evelin@ujrahangolas.hu

 

 

Hozzájárulás: 10.000 Ft -15.000 Ft között (Te döntöd el, mennyit fizetsz).

Helyszín: 1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17. III.emelet. (Bővebb információt bejelentkezéskor adok.)

Helyfoglalás: Korlátozott hely áll rendelkezése!
Skype megoldás lehetséges, kivételes esetben, vidékieknek, külföldön élőknek. Előzetes egyeztetést kérek még az adott héten, telefonon.

Helyedet csak akkor tudjuk biztosítani, ha részvételi szándékodat foglalóval biztosítod.  A foglaló összege minimum 3.000 Ft. A foglalót visszafizetni nem áll módunkban, de más személyre átruházható.

Jelentkezés:

– SMS-ben, vagy telefonon (06-20-369-7596), vagy e-mailen (varnaim@fenykozpont.hu)

– 3.000 Ft befizetésével, mely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a programra. Kérjük utalással, egy előre egyeztetett időpontban személyesen vagy postai csekkes befizetéssel rendezni.
Számlaszám: 65700103-10124835 (vagy 65700103-10124835-00000000),
B3 Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->