FÉNYKÖZPONT

Újrahangolás ® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ

A hagyományos és alternatív pszichológia találkozása – Szolgáltatások és coach képzések

Bőség és gyógyító meditáció – az Újrahangolás® módszerével

Szeretettel várunk
2020. február 17. -én hétfőn reggel 9.00-től 11.45-ig és
2020. február 28. -án pénteken este  18.00 -tól 21.00 -ig

Újrahangolársa® (Újrahangolási® meditációra), a bőségcsatorna megnyitásának energiáját felhasználva anyagi, szellemi, lelki változások és haladások jegyében. A gyógyító, tisztító meditáció lehetőséget ad az aura komolyabb kitisztítására, oldásokra, tiszta kapcsolódásra.

Meditáció

A saját kívánságokon túl behívjuk és megéljük az anyagi, a szellemi, a lelki szeretet gyógyító hatását, megéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását, a feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot és akár – ha szeretnéd – a teljes és gyógyító önátadást és az anyagi bőség áramlását. Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Kiemelt téma: karmaoldás, kapcsolatok oldása, megbocsájtás, családi örökségek, sorsok letétele, fejlődés, haladás, lelki-testi gyógyulás, bőség bekérése.

Munkahipotézis:

Testi betegség = rossz rezgés a szerv körül a testmezőben, azaz az aurában.

Lelki betegségek (depresszió, pánik, stb.) = halmozott negatív energiák a biomezőben.

Betegségek (általában) = elakadás az energiaközpontokban, azaz a csakrákban (főcsakrák, mellékcsakrák), a meridiánokban, és az aurában.

Gyermekproblémák = szintén rezgések, melyet az édesanya a megtisztított energetikájával tud korrigálni.

Amikor a problémákat, érzeteket, felismeréseidet, sorselakadásaidat szándékod szerint kiteszed ill. elengeded a testmeződből, helyet teremtesz a jónak.

Lehet a témád bármi: a gyógyulás, a teremtés, a párkapcsolat, vagy a sorsban, életútban bekövetkező változás. Tapasztalat, hogy nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, újat programozni, még az egészséget sem, ha előtte a régi rezgéseket, mintákat, régi rossz programokat nem emeljük ki. Mert ellenteremtésben leszel, a várt dolgok nem fognak tudni bejönni, és nem lesz változás.

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni a valódi áramlásba (a FLOW-ba), megélve ez által a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már akár egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé.

Az Újrahangolás® módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást. Többszörös áldást kapunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

A közös energiatérben és együttműködésben a folyamatok sokkal erőteljesebbek, és hatékonyabbak, legyen az bármilyen folyamat: elengedés vagy betöltés. Továbbá a szellemi szintű bocsánatkérések oly magasra tudnak érni, melynek eredményeképpen az egyéni magánéleti és munkabeli megvalósulások ugrásszerű formában indulnak be.

Többszörös áldást kaptunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás, amelyet nem feltétlenül lehet egy ülésben elérni.

Ezért egy találkozói alkalomkor két szinten történik a folyamat, a kettő között rövid szünetet tartunk – teázunk, beszélgetünk, benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

Akinek sok lesz a második szint energiája, nem lesz javasolt a mostani továbblépés, de ezt a helyszínen majd érzékeljük, látjuk, tapasztaljuk. Ha valakinél így lesz, a továbblépéseket más alkalommal folytatjuk.

Program

Február 17. -én hétfőn reggel

09:15-től indul a folyamat, a később jövőket nem tudjuk beengedni
 • 09:00 - 09:15
  Megérkezés, regisztráció
 • 09:15 – 10:15
  Első szintű folyamat
  Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.
 • 10:30 – 11:30
  Második szintű folyamat
  (feltétele az elsőn való részvétel)
  A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. A folyamatról itt többet nem írok. A második szintű otthoni továbblépéshez anyagot fogtok kapni.

Február 28. -án pénteken este

18:30-tól indul a folyamat, a később jövőket nem tudjuk beengedni
 • 18:15 - 18:30
  Megérkezés, regisztráció
 • 18:30 – 19:30
  Első szintű folyamat
  Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.
 • 19:45 – 20:45
  Második szintű folyamat
  (feltétele az elsőn való részvétel)
  A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. A folyamatról itt többet nem írok. A második szintű otthoni továbblépéshez anyagot fogtok kapni.

Jelentkezés:

Választott időpont:
Február 17-én hétfőn reggelFebruár 28.-án péteken este

Ki vezeti:

Várnai MyrtillVárnai Myrtill
felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő (közgazdász), alternatív pszichológus, csoportterapeuta, coach tanár

Érdeklődés:

Evelin - Life CoachHorváth Evelin
Coach, Oktatásszervezés

Telefon:
+36 (20) 340 6519
E-mail:
evelin@ujrahangolas.hu

Helyszín:
1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17. III.emelet. (24-es csengő)

Helyfoglalás:

Korlátozott hely áll rendelkezése! Helyedet csak akkor tudjuk biztosítani, ha részvételi szándékodat a regisztrációs díj utalásával biztosítod.  Ennek összege 3.000 Ft. A regisztrációs díj foglalónak minősül, visszafizetni nem áll módunkban, de más személyre átruházható. A program díjának fennmaradó része a helyszínen rendezhető.

Utalási adatok:

Számlaszám: 50420874-10001095-00000000,
Takarékbank, Fényközpont Kft.

Az utalás során a közlemény rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is megfelelő).

A jelentkezésről visszaigazoló emailt kaptok! Amennyiben nem sokkal a programot megelőzően értesültél csak a lehetőségről, kérlek érdeklődj emailben vagy telefonon, hogy tudunk e még számodra helyet biztosítani!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email