Bőségcsatorna nap – meditáció az Újrahangolás® módszerével


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

BőségnapSzeretettel várlak 2019. június 21-én pénteken délelőtt 9.30-tól 12.30-ig, illetve este 18.00-tól 21.00-ig Újrahangolársa® (Újrahangolási meditációra) a bőségcsatorna megnyitásának energiáját felhasználva anyagi, szellemi, lelki változások és haladások jegyében.

A saját kívánságokon túl behívjuk és megéljük az anyagi, a szellemi, a lelki szeretet gyógyító hatását, megéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását, a feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot és akár – ha szeretnéd – a teljes és gyógyító önátadást és az anyagi bőség áramlását. Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Mi az Újrahangolás®?

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni a valódi áramlásba (a FLOW-ba), megélve ez által a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már akár egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé.

Mitől más, mint egy átlagos meditáció?

Az Újrahangolás® módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást. Többszörös áldást kapunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

Ki vezeti?

Várnai Myrtill – felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, alternatív pszichológus, az Újrahangolás® módszer, a Szellemi és Lelki Life Coaching valamint az Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója és tanára (06-20-369-7596; varnaim@fenykozpont.hu )

Hozzájárulás: 10.000 Ft -15.000 Ft között (Te döntöd el, mennyit fizetsz)

Helyszín: 1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17. III.emelet. (Bővebb információt bejelentkezéskor adok.)

Helyfoglalás: Korlátozott hely áll rendelkezésre!

Helyedet csak akkor tudjuk biztosítani, ha részvételi szándékodat foglalóval biztosítod. A foglaló összege minimum 3.000 Ft.

Jelentkezés:

·        sms-ben, telefonon (06-20-369-7596), vagy e-mailen (varnaim@fenykozpont.hu)
·        3.000 Ft befizetésével, mely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a programra. Kérjük utalással, egy előre egyeztetett időpontban személyesen vagy postai csekkes befizetéssel rendezni. Számlaszám: 65700103-10124835 (vagy 65700103-10124835-00000000), B3Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->