Egyéni életút formálása


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Egyéni életút formálása vagy
Egyéni tréning, képzés vagy workshop, a honlapon található bármely választott témában, egyénre szabva (például: Tranzakcióanalízis – önismeret felsőfokon, életvezetési tanácsadói képzés, párkapcsolati tanfolyam, párkapcsolati tanácsadói képzés, szellemgyógyászat, gyermeknevelés reformreceptekkel…)

Egyéni kérdéskörre és témakörre alakított 4 órás tanfolyamot / műhelymunkát/ coachingot tartok azoknak, akik nem csoportban, hanem személyre szabottan szeretnének válaszokat kapni sokféle, őket érdeklő GYAKORLATI témákról pszichológia, spiritualitás, fejlődés, haladás, gyermeknevelés, egyéni életút, párkapcsolat témakörében, továbbá az elakadások, problémák, betegségek okairól, a megoldási lehetőségekről felnőtt és gyermekek tekintetében egyaránt.

Útkeresőknek, úton járóknak ajánlom.. Célja az integráció, hogy a személy összegezze tudását, és a puzzle darabok összeálljanak, hatékonyan használhatóvá váljanak.. Abban is segíteni tudok, hogy  a máshol tanult  módszerek integrálódjanak, és a hozzám forduló számára, vagy annak ügyfelei számára a leghasznosabbá váljanak.   Gyakorlati módszerek elsajátítására fókuszálunk, az értés – majd megoldás megtalálására.

A tanfolyam a személyes kérdések megválaszolására fókuszál, ettől válik egyénivé.

Akár egy 20 órás képzés is felbontható egyéni tanulási formára, 4-4 órás keretekben megvalósítva.

Az ezoterikus, és spirituális irodalom és gyakorlat nagyon széles palettájú. A pszichológia módszerek szintén széles választékot kínálnak az önismeret és gyógyulás, haladás útját járóknak. Vajon mi az én utam, mi felé haladjak? Ebben is segít tájékozódást adni a találkozás.

Időtartam: 4 x 60 perc, rugalmas kezdési időpont. Akár ketté is bontható 2 x 60 percre.

Díja: 29.000 Ft

Lehet hozni egy kísérőt, aki lehet párkapcsolati társ, vagy barát, barátnő –számára a részvétel ingyenes.

Helyszín: 1013 Budapest (I. kerület), Attila út 17., 24-es kapucsengő

Ki tartja?

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus (felnőtt és gyermek szakos), integratív terapeuta, alternatív pszichológus, szellemgyógyász mester és tanár, valamint a Maglélektan, mint új pszichológiai terápiás módszer megalkotója, alapítója, tanára
Telefon: 06-20-369-75-96
e-mail: varnaim@fenykozpont.hu

 


Horváth Evelin
– Oktatásszervezés.
Telefon: +36 (20) 340 6519
E-mail: evelin@ujrahangolas.hu

 

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->