Energetikai kezelések


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Számos betegség oka az emberi testmező (a kvantumfizikusok Human Body Fieldnek hívják, mely valójában azonos az aurával) nem megfelelő rezgése, a test finom áramlásának energetikai elakadása. Ezen belül az energia központok és vezetékek (csakrák és mellékcsakrák, ill. a meridiánok) működésének blokkja.

Egy idő után, amikor a probléma megerősödik, az egyén már nem képes saját erőből ezt megoldani, hiába tanulta a korábban működő önsegítő módszereket: egy külső energiára is szükség van, mely segít átmosni, újraáramoltatni vagy beindítani a rendszert.

Véleményem szerint bárhogyan is hívjuk vagy kategórizáljuk az elakadás típusát, a lényeg a cél, ahová el kell a kezelés vagy kezelések során jutni, ez pedig a tiszta áramlás. Belekerülni, vagy visszakerülni az életenergia áramlásába.

A kezelés része lehet külön kérésre az is, hogy hogyan sajátítható el az a komplex  módszer, amellyel a személy saját öngyógyító képességét is inspirálja arra, hogy tartósan az áramlásban maradjon.

Végső cél az lehet, hogy a személy ne csak energetizálódjon, hanem megtanulja tiszta áramlásban tartani rendszerét.

A módszer jelen esetben is integratív, több módszer kombinációja, energia, fény és információ gyógyítás / gyógyulás, elengedés, oldás, tisztítás, aktiválás, és a helyes energiákba való bekapcsolódás fent és lent.

Milyen betegségek kiegészítő (vagy saját választás és belátás szerint) önálló terápiája lehet ez?

  • Depresszió, melankólia
  • Tartós fáradtság vagy krónikus fáradtság szindróma
  • Energiahiány állapota
  • Bármilyen testi panasz kiegészítő terápiája, hiszen ott az energetikai elakadás már deformációt is okozott, de csak tüneti kezeléssel a gyógyulás nem fog megtörténni
  • Alvásproblémák (rendszerint komplex probléma az alvásprobléma, de szükséges felgöngyölíteni)
  • Szorongás, félelem
  • Pánik (energiaközpontok blokkja)
  • Potencia zavar
  • Migrén

Bejelentkezés >>>

Helyszín: Budapest, I. kerület, Attila út 17.

Kezeléseket tartja:

Várnai Myrtill pszichológus (felnőtt és gyermek szakos), integratív terapeuta, alternatív pszichológus, szellemgyógyász mester és tanár, valamint a Maglélektan, mint új pszichológiai terápiás módszer megalkotója, alapítója, tanára
Telefon: 06-20-369-75-96
E-mail: varnaim@fenykozpont.hu

 


Horváth Evelin
– Oktatásszervezés.
Telefon: +36 (20) 340 6519
E-mail: evelin@ujrahangolas.hu

Jelentkezés – Energetikai kezelések

A jelentkezési lap kitöltése nem jelent automatikus helyfoglalást. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és igazoljuk vissza.
Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->