FÉNYKÖZPONT

Újrahangolás ® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ

A hagyományos és alternatív pszichológia találkozása – Szolgáltatások és coach képzések

Hallgatói vélemények

Nemcsak az utat mutatja, hanem eljuttat a célig, de részcélokat is választhatok, ezáltal érzem a folyamatos haladást, fejlődést, ez biztosítja a hamuba sült pogácsát az út folytatásához, újabb célok kijelöléséhez, újabb életterületek rendezéséhez.

Nem kötöttek a lépéseim, sem irányt tekintve, sem tempóban, sem méretben, hanem az adott fejlettségi szinthez és befogadási képességhez igazodik.

A z Újrahangolás, mint rendszer szabadságot nyújt a Léleknek és a Szellemnek egyaránt, elhatározhatom, hogy átugrok egy szakadékot és azt meg is tehetem vele, nem kell várnom, hogy “definiált szinteket” érjek el, azaz az én szabadsága, hogy tyúklépésekben halad-e, vagy épp felhúzza a hétmérföldes csizmát.

Rendszer, ami biztonságos, testre szabható, bármikor, bárhol használható, a teret és az időt az egyén teremti meg hozzá, így egy konfliktust/élethelyzetet már a történés pillanatban rendezni tud vele.

(H. Linda)

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

(Sz. Éva)

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

(Lilla)

“Az első gondolat, amely eszembe jutott, hogy nem csak ad, hanem el is vesz. Ezt sokan könnyen félreérthetik, pedig ennél egyszerűbben elmondani nem is lehetne. Az energiagyógyászati módszerek ugyan töltenek, de nem veszik el azt, amire a hozzájuk fordulónak már nincs szüksége.

Aki segítőként valaha dolgozott, vagy csak saját élettörténetét, ha végiggondolja, tudja, hogy a többség számára az őszinte elengedés az egyik legnehezebb feladat itt a Földön. Ez fejlődésünk záloga, mégis a végsőkig kapaszkodunk abba a lufiba, melyet csak egyetlen pillanatra kellene elengednünk, hogy elrepüljön a végtelenségbe.

Ezt a folyamatot könnyíti meg az Újrahangolás. Egyúttal választ ad arra a sokszor feltett kérdésre, hogy “hogy csináljam?”

Összetett, mégis könnyen elsajátítható. Hatékony, ám biztonságos. Ez utóbbi az, ami miatt a leginkább örülök, hogy rátaláltam, mert nem csak ma és holnap, hanem évekig szeretnék boldogan és egészségesen segíteni a hozzám fordulóknak. “

(Jagodits Zsuzsa)

“Nekem az alábbi 5 dolgot jelenti:
Szabadságot
Biztonságot
Tudást
Fényt – szeretetet
A visszatalálást önmagamhoz.”

(G. Kinga)

“Az Újrahangolás nekem abban különbözik a többi módszertől, hogy kisebb problémák esetén kifejezetten gyors, és nagyobb problémák esetén is viszonylag gyors.

A problémát nem szükséges átélni, tehát fájdalommentes.

Ami nagy előny szerintem, az hogy maga a folyamat egyértelmű: 

– egyrészt egyértelműen nem meditáció/relaxáció/transz/stb., hanem tudatos állapotban végzett munka, ami vizualizáció,

– másrészt az előzetes edukáció miatt egyértelműen szét van választva, hogy mi az, amit ki kell tenni a rendszerünkből, mert hulladék, és mik a jó dolgok, amiket kívánatos betenni, mert életünket, életminőségünket javítja. Tehát nincs ködösítés (pl. hogy a negatívakra is szükség van a karmád miatt, nem merj belekontárkodni…)

Az aurával kapcsolatos misztikát megszünteti, ami jó, mert az azt sugallta, hogy normál embernek elérhetetlen dolog aurával dolgozni, és így összességében nagy frusztrációt teremtett.

Könnyebben elérheted, hogy a magad ura legyél, ezen a szinten is, tehát ne kelljen passzívan sodródni.

Életminőséget javítja. “

(Bence)

“Jöttem, láttam, győztél, engem meggyőztél. Egy új fegyvert adtál a kezünkbe, amivel úgy tűnik minden ellenség legyőzhető. Szeretet a neve, és megbocsátással működtethető. Itt az ideje a sorozatgyártásnak! Köszönöm!”

“Az általam megismert módszerek közül az újrahangolás az egyik legerősebb hatásfokú technika. A változásokhoz szükséges tisztító folyamatokat szelíden, ám annál nagyobb energiával hajtja végre, aminek a következményeként megváltozik az ember szemléletmódja és olyan személyiségfejlődést tapasztalhat meg, ami megszépíti az életét.

Az emberek keresik a boldogsághoz vezető ösvényt, de nem tudnak önmaguk börtönéből kilépni. Az újrahangolás ahhoz ad kulcsot a kezükbe, hogy kinyissák a zárka ajtaját és rálépjenek arra az útra, amire mindig is vágytak. Valódi változást hoz, nem délibábot, nem reménnyel kecsegtet, hanem a megoldást engedi közel a személyhez, aki lélekben megerősödik, szembenéz önmagával, felelősséget vállal önmagáért, és működésbe lép.

Más módszerrel ellentétben megtanítja felvállalni önmagunkért a felelősséget, segít tükörbe nézni, és lehetőséget ad az önálló munkára.

Nagyon megszerettem!”

(Nahalka Noémi)

“Myrtillből jövő, áradó tudás és szeretet először elcsendesít. Aztán azt érzed: még, még, még! Aztán rájössz, hogy lehetne, kellene máshogy, más minőségben élni. És ráléptem az útra. Két nap alatt (és az előző héten is) olyan erős blokkokat engedtem el, amikről már azt gondoltam, ez vagyok én, fogadjuk el, éljünk együtt. Nem csak változunk, tisztulunk, de másoknak is szeretném megmutatni. Nagy hálával és szeretettel gondolok rá, mert ha felteszem a kérdést, hogy mit adott nekem a tanfolyam, akkor a válasz a következő: a „szeretet éleslátó szemüvegét”, amivel végre tisztán értem, érzem, látom az életfeladatomat. Ezt kerestem és már tudom, hogy még sokáig a mentorom leszel. Szeretettel:

Horváth Evelin.”

“Az Újrahangolas az – itt és most -ban megélt tiszta felemelkedés ahhoz a mérhetetlen nyugalmi és szeretetteljes szinthez, melyben azt a kiteljesedést érzi az ember, amikor minden tehertől, bánattól,  dühtől, haragtól megszabadul és a megbocsátás, a feltétel nélküli szeretet lebontja a korlátait. Ebben a térben minden egy és én magam is ezzel az Eggyel válok azonossá. Az Újrahangolas számomra az újjászületést jelenti, ahol megtalálom önmagam, és teljes bizonyossággal haladok magam felé, hogy a kitűzött céljaimat a bőséggel megáldva elérjem. Az Újrahangolas egy új kezdet Origója.”

(Dallos Tamásné)

“Minden változás egy gondolattal kezdődik. Ahogy Anatole France írja: “Egy gondolat boldoggá vagy boldogtalanná tehet valakit; egy gondolat éltetni és ölni tud. Hát igen, gondolkodom…” Az Újrahangolás módszere irányította rá a figyelmemet arra, hogy mennyire nem mindegy, mit gondolok. Meghatározza a tudatos és a tudattalan cselekedeteimet, így nemcsak a magatartásomat, hanem a testem működését is. De milyen nehéz megváltoztatni saját gondolatainkat!!! Az Újrahangolás kézen fog és segítséget ad a gondolataim tudatosításához és módosításához.

Bizonyára mindenki hallott már a “pozitív gondolkodás”-ról, de azt már kevesebben tudják, hogy ezt hogyan lehet a mindennapi életünkben “rutin-szerűen” megvalósítani, mert a gondolataink nehezen szabályozhatók, olyanok, mint égen a felhők: jönnek-mennek. Azt pedig, hogy a gondolatainkkal képesek vagyunk teremteni akár jót, akár rosszat (mint például betegségeket), csak nagyon kevesen fogadják el.

Az Újrahangolás egy komplex módszer, amely magában foglalja (integrálja és szintetizálja) a tudatos viselkedés megvalósításának sok aspektusát, beleértve a szellemtudományból ismert tisztítás-gyógyítás folyamatait, ezáltal gyakorlati segítséget nyújt bárki számára ahhoz, hogy képes legyen az életében változni és változtatni.”

  (Kiss Lilla)

“Nagyon inspiráló volt Myrtill tanfolyamán részt venni. Pozitív hatását azonnal éreztem magamon. Az itt tanultakat szem előtt tartva és a napi gyakorlatomba beépítve vágyom tovább élni az életemet. Azt érzem, hogy elindultam az utamon. Az én saját utamon. Jó irányba haladok. Köszönöm!”

Edit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
gyermek

Gyermekcoach képzés – Új

3 illetve 5 modulból álló gyermekcoach képzés indul mindazoknak, akik coachként, szülőként vagy pedagógusként gyermekkel szeretnének foglalkozni.
tranzakcióanalitikus tréning

Szellemi – lelki életviteli tanácsadói tanfolyam (life coaching) az Újrahangolás® módszerével

Egy 17 napból álló folyamat a lelki-életvezetési tanácsadóvá váláshoz
Farkas Romina - Coach

Fiataloknak szóló tréningek

Tréning sorozat és egyéni coaching a 18-30 éves korosztály számára, ahol a korcsoport jellemző társadalmi és egyéni problémái kerülnek feltárásra és megoldásra!
Farkas Romina
Várnai Myrtill

Tanácsadás, életformáló és átalakító beszélgetés, coaching

Bárhogy is hívjuk találkozásunkat, a cél ugyanaz: igazi és tartós változás jöjjön létre a teljes és boldog megvalósulás irányába.
Várnai Myrtill
Várnai Myrtill

Bejelentkezés egyéni tanácsadásra, coachingra, pszichológiai foglalkozásra:

Várnai Myrtill
szakmai vezető, pszichológus, coach tanár
varnaim@fenykozpont.hu
Tel.: 06 20 3697596, skype: vmyrtill

Tanfolyamokkal, képzésekkel és jelentkezéssel kapcsolatos kérdések esetén:

Horváth Evelin
ügyvezető, coach, oktatásszervezés
evelin@ujrahangolas.hu
Tel.: 06 20 340 6519

Evelin - Life Coach

1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17.

Ajándék- utalvány