FÉNYKÖZPONT

Újrahangolás ® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ

A hagyományos és alternatív pszichológia találkozása – Szolgáltatások és coach képzések

Az Iskola bemutatása

Több, mint 30 év pszichológusi tapasztalatra épülő, hagyományos pszichológiai alapokon nyugvó, ugyanakkor a mai kor emberének alternatív választást is nyújtó, széles tudományos ismeretanyagból összeállt Újrahangolás® módszerrel egy új coaching módszertan került a napvilágra.

A módszer alapjainak kidolgozása 7 évet vett igénybe, miközben próbáltuk, kipróbáltuk és „teszteltük” az Újrahangolást®.

Az eredmény magunk számára is meglepő volt. Az ügyfelek gyors felépülésről, rendeződésről számoltak be. A módszer hatékonyságánál fogva érdemesnek találtatott coach és egyéb segítő foglalkozást végző szakemberek megismertetésére is.

3 éve kezdődött el coach képzésünk, melynek központi gondolata az alternatív személet. A szellemi – lelki irányzat a hagyományos coach képzésekhez viszonyítva újdonság, új tanításokkal, értelmezéssel, vadonatúj, hiánypótló módszerrel, az Újrahangolással ®.

Így 2019. szeptember 9-én megalapítottuk az Iskolát, melynek küldetése a minőségi szellemi – lelki ismeretekre épülő coach képzés az Újrahangolás® módszerével, átölelve az összes coaching területet, úgy mint life coaching, gyermekcoaching, business coaching, párkapcsolati coaching, sport coaching. A Központ egyben tanácsadói szolgáltatásokat is nyújt. Azokat a keresőket, tanulni vágyókat várja, akik fejlődni szeretnének, és / vagy megakadtak különféle életterületük vitelében (egyéni elakadás, párkapcsolat, gyermekek területén, testi – lelki egészség, munka, anyagi, kapcsolati).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
gyermek

Gyermekcoach képzés – Új

3 illetve 5 modulból álló gyermekcoach képzés indul mindazoknak, akik coachként, szülőként vagy pedagógusként gyermekkel szeretnének foglalkozni.
tranzakcióanalitikus tréning

Szellemi – lelki életviteli tanácsadói tanfolyam (life coaching) az Újrahangolás® módszerével

Egy 17 napból álló folyamat a lelki-életvezetési tanácsadóvá váláshoz
Farkas Romina - Coach

Fiataloknak szóló tréningek

Tréning sorozat és egyéni coaching a 18-30 éves korosztály számára, ahol a korcsoport jellemző társadalmi és egyéni problémái kerülnek feltárásra és megoldásra!
Farkas Romina
Várnai Myrtill

Tanácsadás, életformáló és átalakító beszélgetés, coaching

Bárhogy is hívjuk találkozásunkat, a cél ugyanaz: igazi és tartós változás jöjjön létre a teljes és boldog megvalósulás irányába.
Várnai Myrtill
Várnai Myrtill

Bejelentkezés egyéni tanácsadásra, coachingra, pszichológiai foglalkozásra:

Várnai Myrtill
szakmai vezető, pszichológus, coach tanár
varnaim@fenykozpont.hu
Tel.: 06 20 3697596, skype: vmyrtill

Tanfolyamokkal, képzésekkel és jelentkezéssel kapcsolatos kérdések esetén:

Horváth Evelin
ügyvezető, coach, oktatásszervezés
evelin@ujrahangolas.hu
Tel.: 06 20 340 6519

Evelin - Life Coach

1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17.

Ajándék- utalvány