Jogi nyiltakozat

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

A fenykozpont.hu honlapot (a továbbiakban: honlap) a Morea Team Kft. üzemelteti.

A honlap használatával elfogadja az alábbiakban rögzített felhasználási feltételeket.

Fogalmak

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet a Morea Team Kft. kifejezetten nem végez! Törvényesen Magyarországon kizárólag orvos gyógyíthat. A Morea Team Kft. szolgáltatásai semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek. A Morea Team Kft. által kínált kezelések a fizikai közérzetjavító szolgáltatás, valamint a máshová nem sorolható egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik. A képzéseken megszerzett elméleti és gyakorlati tudás kifejezetten nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító vagy pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére. Amennyiben a tanfolyamot elvégzett személyhez forduló vendég mentális egészségügyi problémával küzd, vagy fennáll ennek gyanúja, a kezelő köteles a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítani.

A honlapon esetlegesen előforduló gyógyítás, kezelés kifejezések minden esetben energetikai értelemben és semmi esetre sem orvosi értelemben használatosak.

Szerzői jogok

A honlap és annak teljes tartalma, megjelenése szerzői jogvédelem alá esik, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Morea Team Kft. jogosult.

A Morea Team Kft. előzetes, írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Morea Team Kft.  azonban hozzájárul az alábbi feltételek szerinti felhasználáshoz:

  • adott tartalom kivonatának közlése pontos honlap forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
  • saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a honlap tartalma vagy kivonatai felhasználhatóak, kinyomtathatóak.

A honlap elérése

A Morea Team Kft. fenntartja a jogot, hogy honlapot, annak tartalmát, bármikor módosítsa / átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Morea Team Kft. nem garantálja, hogy a honlaphoz, annak bármely tartalmához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az azon elérhető információk, dokumentumok, vagy más anyagok hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Morea Team Kft. kifejezetten  visszautasítja és kizárja.

Hivatkozott honlapok

A honlap tartalmazhat olyan hivatkozásokat (linkek), amelyek más honlapokhoz nyújtanak kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak, ezekhez a fenykozpont.hu honlap csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal értük, sem az azokon elhelyezett információkért semmilyen kötelezettséget, felelősséget.

Adatvédelem – a személyes adatok gyűjtése és használata

A Morea Team Kft. a személyes adatok esetleges kezelése során a személyes adatok védelméről szóló 2011 évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról előírásait maradéktalanul betartja.

A Morea Team Kft. Adatvédelmi tájékoztatója >>>

Jogkövetkezmények

Jelen jogi nyilatkozatban foglaltak – különös tekintettel a szerzői jogokra – való megsértése esetén a Szolgáltató haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket, legyen az polgári jogi, és büntetőjogi vagy egyéb vonatkozású.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email