Küldetés

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Fényközpont – megoldások hagyományos és alternatív módszerekkel

A régi tanok és az új tudományos felfedezések ötvözésével szeretnék hozzájárulni az ember életútjának, mindennapjainak jobb, teljesebb, egészségesebb, nyugalmasabb, boldogabb, tartalmasabb megéléséhez.

Hogy az ÉLET ARRÓL SZÓLJON, AMI…  Azaz a fejlődésről, a haladásról, a teljességről, az egység megteremtéséről és megéléséről.

Négy fontos kérdés van az életünkben, amire érdemes lenne előbb-utóbb – természetesen lehetőleg minél hamarább – megtalálni a válaszainkat:

  • Ki vagy?
  • Honnan jöttél?
  • Hová tartasz?
  • Milyen úton – módon  kívánsz célodhoz elérni?

A válaszok az életed, az ismereted és megtapasztalásaid során változhatnak, változnak: tisztulnak, nemesednek, teljesednek. Előbb-utóbb meglesz az, ami igazán számít és az út is, amit érdemes követned.

A képzések, a tanítások, a formáló beszélgetések és tanácsadások, a meditációk, az oldások, a kiegészítő kezelések, a terápiák mind arról szólnak, hogy a fenti kérdésekre a választ megleld, és saját utadra térve, azt formálva, az úton maradva, onnan le nem térve – haladj előre a jó és kijelölt céljaid irányába, és teljesítsd ki magad.

Az utadba került nehézségek álruhába bújt lehetőségek. Ha szembe nézel velük, és megoldod, az életed fonala békésebb, teljesebb, örömtelibb lesz. Eléred a boldogságot. Szerelmes leszel az életbe. :) (Tényleg, valóban!!! Csodálatos érzés idáig eljutni!) Jó lesz itt élni, ezen a helyen, vagy bárhol, ahol vagy. Élvezni fogod léted minden percét.

A problémák tehát mindössze megoldandó feladatok tanulságokkal.

Célod lehet akár az is, hogy emberi – lelki – szellemi mivoltod egységét megtalálva éld az életed.

Így mindenképpen tartalmasabb és boldogabb (élet)utat valósítasz meg.

Ez az a küldetés, amiért dolgozom.

Programjaim és elvonulásaink szólnak egyéneknek, pároknak, családoknak, gyermekeknek, szűkebb és tágabb közösségeknek, és a jó értelmű változásoknak.

Elérhetőségem:

Várnai Myrtill CoachVárnai Myrtill
Szakpszichológus, gyermek és felnőtt
Alternatív pszichológus
Lélek és szellemgyógyász, tanár

Skype: vmyrtill
Telefon: 06-20-369-7596
E-mail: varnaim@fenykozpont.hu
Személyes Facebook: https://www.facebook.com/myrtill.varnai

Mentés

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email