Mielőtt leszálltunk ide a Földre


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Mielőtt megszülettünk ide a Földre, volt egy tervezetünk. Megtapasztalni, megtanulni ezt- azt, kipróbálni ilyet-olyat, kivitelezni, alkotni dolgokat…

Az égben tervezett dolgok leszületésünkkor elhalványulnak, elfelejtődnek, a függöny ezen oldalán, itt a Földön, alig- alig érzékelhetőek. Szerencse persze a kivételeseknek.

A felejtés fátylát hordva ugyanakkor mostanában egyre többen ébredeznek, hogy a kérdést feltegyék: miért születtem le? Mi a feladatom? Mit kell vajon megtanulnom?

Az asztrológia a születési jegyből kiindulva 3 nagy szakaszra osztja életünket, ezen belül is a jól ismert hétéves ciklusokra.

Kb. 28-30 éves korunkig a test megtapasztalása, értékeinek kibontakoztatása, a testi lét megélése van a fókuszban. Családindítás, gyermekvállalások elkezdése. A legtöbben nem ekkor fogják életük fő művét megalkotni J, bár persze vannak kivételek ebben is.

A következő nagy szakaszban a lelki érés, fejlődés kivitelezése áll középpontban.

Mielőbb kezded a magaddal való munkát, annál messzebb jutsz benne, és annál kevesebb nehéz ill. feleslegesen ismétlődő élményt kell átélned – persze csak ha jó, hatékony módszereket tanulsz vagy sajátítasz el.

Ajánlunk neked egy ilyen tréninget, amit kár lenne kihagynod életedben!  Tranzakcióanalízis (saját élmény, önismeret, megoldás) – Eric Berne pszichiáter összes modelljét elsajátíthatod, amely KULCSOT AD az élet nagy területeinek MEGOLDÁSÁHOZ – 2,5 nap csak rólad >>>

Kb. 52 éves korig illő:

  1. Túljutni a szülői hatásokon. Ez olykor komoly pszichológiai program is, hogy letegyük végre szüleink hitrendszerét, programjait, a generációk örökségét.
  2. A gyermeknevelésen keresztül a gyermekek tükröt mutatnak nekünk, a tükörben saját személyiségünket láthatjuk meg, annak csúnyább, rejtett árnyait is. A gyermeknevelési jelenetek (és kudarcaink) mutatják meg, miben kell még fejlődnünk, miket kell magunkban megoldanunk, mik a hiányosságaink, korlátaink.
  3. A párkapcsolat nagy megélései is ebben a szakaszban vannak, próbákkal együtt, hogy képes-e az egyén felelősséget vállalni és jól „megcsinálni” családját, azaz a közösséget, melyet létrehozott, vagy éppen menekülőre fogja.

 Még egyszer: ha szeretnéd sikeresen megcsinálni ezt az életszakaszt, ezt ajánljuk: Tranzakcióanalízis tréning (saját élmény, önismeret, megoldás) – Eric Berne pszichiáter összes modelljét elsajátíthatod, amely KULCSOT AD az élet nagy területeinek MEGOLDÁSÁHOZ – 2,5 nap csak rólad >>>

Az utolsó szakaszra való felkészülés az ötvenes évekhez köthető, amikor lépdelünk bele az érett korba, ahol már a szellemi fejlődésünkre kell összpontosítani oly formában, hogy azt mások javára is fordítsuk. A nyugdíjazással elindulhat egy új szakasz.  Sőt el is kell indítanunk, ha nem akarunk szépen lassan szellemileg, lelkileg és egészségben leépülni! Középpontba kerül a tanulás, és ezzel együtt a másoknak való segítés, tanácsadás, tanítás, a tanultak átadása a fiataloknak, felnőtt társaknak, akik még az önismereti próbákkal nehezített utat járják.

Egyre többen ismerik fel ennek a kornak a csodáit, és kezdenek tanulni.

Március – április – május: Képzések és az önismereti rendbetételek, javítások, lelki éretté válás hónapjai ezek nálunk.

Itt találhatod programjainkat, melyekre szeretettel várunk:

Kérjük, ajánld fel adód 1 %-át, működésünket, bajba jutott társadat segítheted vele! >>>

Március: Tranzakcióanalízis tréning (saját élmény, önismeret, megoldás) – Eric Berne pszichiáter összes modelljét elsajátíthatod, amely KULCSOT AD az élet nagy területeinek MEGOLDÁSÁHOZ – 2,5 nap csak rólad >>>

 Március: Lelki tanácsadó – lelki segítő – életviteli tanácsadó képzés >>>
Hétnapos képzési folyamat, lelki-életvezetési tanácsadóvá váláshoz 3 modulban, melyek egyenként is egységet képeznek (3×2,5 nap, hétvégén)

Feburár végétől: Egységtan – Újenergiás szellemgyógyász képzés – néhány hónapig nem indul új képzés, ne halaszd el!

Március 18: A betegségek mögött álló lelki okok. Ajánlott érdeklődőknek, laikusoknak, egységtanosoknak, szellemgyógyászoknak, gyógyulást keresőknek. Dr Tóth Katalin előadása, lehetőség kérdések feltételére. Jelentkezés: varnaim@fenykozpont.hu

 Tanácsadások, terápiák felnőtteknek, gyermekeknek, szülőknek

Gyermekekkel, gyermeknevelésekkel kapcsolatos igen komoly problémák merültek fel az utóbbi hónapokban. Bátran forduljatok hozzánk, magas szintű szakmai segítséget kaptok, és ha szülőként – felnőttként valaki nem abban hisz, hogy a majomtól származunk :), akkor nagy hatékonysággal tudunk megoldásokat találni a legnehezebb problémákra is – lelki – szellemi gyógyítási módszerekkel.

Ajánlj bennünket másoknak is, lehetséges, hogy pont az általunk kínált megoldások segítenek másokat abban, hogy a hiábavaló keresgélések végre megoldásokat hozzanak, kérdéseikre végre válaszokat kapjanak.

Jelentkezések felnőtt – gyermek szakmai segítés esetén:
Várnai Myrtillnél: 06-20-369-75-96 vagy varnaim@fenykozpont.hu

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->