Szellemi – lelki PÁRKAPCSOLATI tanácsadói tanfolyam (Párkapcsolati coaching)


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

kapcsolat coaching

Hétnapos folyamat, párkapcsolati tanácsadóvá váláshoz 3 modulban, melyek egyenként is egységet képeznek (3×2,5 nap)

 

Popper Péter ezt mondta:

 „A párkapcsolat az emberiségnek a történelem folyamán egy megoldatlan problémája. … ez egy kudarc.”

 Müller Pétertől pedig ezt olvashatjuk:

A jelenlegi pszichológia, mely az anyáig és apáig, de legfeljebb csak a méhen belüli emlékekig visszamenve próbál megérteni egy emberi lelket, a felszínen jár…”

3 ténymegállapítás 2,5 évtized tanácsadói tapasztalatából

 1. Ha nem adunk át bizonyos ismereteket és modelleket a párkapcsolati problémákban élőknek, tudatosan és tartósan nem tudnak formálódni, és nem tudnak változtatni működésükben.
 1. Egy párkapcsolati diszharmónia nem tud tartósan helyreállni, továbbá nem tud tartósan örömteli, harmonikus szinten maradni (egy életre szólóan), ha a konzultációk/terápia/ tanácsadás csak a „helyes” kommunikáció illetve az együttműködés szabályainak elsajátításáról szólnak. Azaz a felszínen járnak… (Ezt a fenti idézetek is alátámasztják.)
 1. Ha a párkapcsolatban élő nem ismeri a párkapcsolat ANATÓMIÁJÁT – azaz tudatosan nem sajátította el, hogyan működik egy harmonikus, boldog kapcsolat illetve család és / vagy saját családjában nem látta a jó mintát (nagyon kevesen kaptak és kapnak jó mintát!), akkor nem lesz képes azt boldoggá formálni (egy életre szólóan).

Ami lesz: PATOLÓGIÁSAN (azaz „betegesen”) működő párkapcsolat – ahogy ezt sokan tapasztalják saját családjukban illetve környezetükben is.

+ 1 tény

Ha szakemberként a párban lévők viselkedésének – érzelmeinek – beszélgetésük tartalmának (azaz miről és hogyan beszéljünk, kérdezzünk stb.) színterein maradunk csak, és negligáljuk a lelket és a szellemet, azaz ha nem veszünk tudomást az ember több-dimenzionális létéről (= a test – lélek – szellem egységéről), akkor a tanácsadási folyamat teljességéről sem tudunk beszélni.

Más kérdés, hogy ez utóbbi mennyire hozható be verbálisan a segítő folyamatba, de – véleményem és tapasztalatom szerint – egy sikeres tanácsadási folyamat az egység mibenlétének háttértudásával is rendelkezik, sőt mint tudástárból, alkalmazni is tud abból néhány gyakorlati elemet. Ha a tanácsadó nem informált ezekről, akkor a teljességgel sem tud dolgozni, azaz sok esetben oda jut, ami Popper meglátása is volt, ahogy belelátott a párkapcsolatok zegébe – zugába. De nem csak a fenti teljességre vonatkozó Müller idézetet vehetjük, hanem akár Jungot is, aki szintén tudta, miben áll a valódi egységünk.

Szellemi – spirituális – lelki PÁRKAPCSOLATI coaching képzés moduljai

A tanfolyam 3 x 2,5 napos önálló egységű modulokból áll, melyek egyenként is elvégezhetők.

Figyelem!

Akik már elvégezték nálunk a szellemi – lelki tanácsadói (life coaching) tanfolyamot, azoknak elég csak a “H” és I modult elvégezni, hogy párkapcsolati témákban is jártasak legyenek. A harmadik modul részükre nem három, hanem csak két napos (ezáltal a tanfolyam ára is alacsonyabb)..

A többieket szeretettel várjuk a teljes 3 modulos folyamatra. A tanfolyam egyes moduljairól és együttesen is a résztvevők oklevelet kapnak, majd párkapcsolati coachingokká (tanácsadókká) válhatnak.

Kiknek szól a tanfolyam?

Társadalmi szintű problémaként megjelenő, párkapcsolati témával foglalkozó, egyéni, páros, illetve családi problémák megoldásában segíteni kívánók számára indítjuk a foglalkozást, akik saját maguknak illetve családjuknak, barátaiknak, ismerőseiknek vagy tágabb környezetüknek szeretnének segítséget, támogatást nyújtani.

Olyanokat várunk, akik elkötelezettséget éreznek saját megközelítések átformálása kapcsán környezetük felé segítséget, megoldásokat kínálni, akár főállásban – vállalkozásban ezt a tevékenységi formát vinni.

A tanfolyam nem jogosít fel pszichológiai, pszichoterápiai, terápiás, illetve gyógyítói tevékenység végzésére.

A foglalkozás a segítő beszélgetési folyamathoz nyújt ismereteket, melyet sok esetben masszőrök, pedagógusok, egészségügyben dolgozók, mediátorok, illetve egyéb segítői szakmákban tevékenykedők is végeznek.

A párkapcsolati (lélek és szellemi) coach / tanácsadó beszélgetések sorával segíti, támogatja a hozzá fordulókat, a megoldást keresőket, a változásra kész embereket.

Egy rövid visszajelzés a sok hasonló közül:

„Szeretném megköszönni a múlt hétvégi oktatást, nagyon jó és hasznos volt, kevés ilyen jó képzés van, ahol ennyit tanul az ember.”
Raposa Edina

Speciális tanfolyam, de mitől?

A modulok speciális tartalmától, melyek egyenként is önálló egységet képeznek, és elvégezhetőek anélkül, hogy a teljes 3 modult valaki végigjárná.

A második modul a saját párkapcsolati működés átgondolására és újraformálására is kiválóan alkalmas.

 Jelentkezés >>>

A modul (1.modul): Eric Berne: Tranzakcióanalízis (saját élmény, önismeret, tanácsadás egyben)

Azoknak is ajánljuk, akik a teljes tanfolyamot nem kívánják elvégezni, ugyanakkor magukat hatékonyan, gyors módszerrel szeretnék megismerni, illetve formálni, életüket (párkapcsolatukat is) helyes mederbe terelni.

A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer modelleken keresztül nagyon frappánsan mutatja meg bárki számára, hogy honnan erednek a problémák (múlt), mi a jelen állapot (azaz mi a „diagnózis”, hol tart a változási folyamatában), valamint hogy mit és hogyan kell változtatni ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka).

Párkapcsolati coachingnál a modul kihagyhatatlan alapismereteket tartalmaz, hogy a tanácsadás ne csupán a tartalom szintjén maradjon – például hogy mit mond egyik a másiknak stb. – hanem a folyamatra fókuszáljon– azaz hogy a párok magasabb szinten lássanak rá arra, mi is a probléma egymás között. A párok tagjai a modellek segítésével rálátnak saját és a közösen „összehozott” működésmódjukra, és arra, mit és hogyan lehet és érdemes átalakítani. Ezután (közös) működésük elkezd változni.

A módszert folyamatosan alkalmazzuk a segítői folyamatokban, az ügyfelek legnagyobb örömére és megelégedésére, hiszen végre ők is megértik, mi volt a probléma eddig, és hogyan lehet pár hónap alatt teljesen más működésmódra áttérni, ami elvezeti őket az örömhöz, a boldogsághoz, a nyugalomhoz, a bőséghez.

Általában egy-egy ügyféltalálkozáskor 1-2 modellt veszünk át, és nagyon gyors változás tapasztalható az egyéni, a párkapcsolati és gyermeknevelési területeken is, csak hogy a legfontosabbakat emeljük ki.

Ha szakemberként azt kérdeznék tőlem, hogy mi az, amit szerintem minden embernek el kellene sajátítani a pszichológiából, hát ez a pár napos ismeret. Használható az élet minden területén, ha valaki kompetens cselekvőként szeretné életét kézbe venni, és nem csak sodortatni akarja magát az élet zavaros vizén.

Sajnos az ismeret nem annyira közismert, mint annak lennie kellene.

Témák / modellek (szakkifejezésekkel – mivel az angol szakszavak jó része sokkal átfogóbb, mint a magyar differenciáltabb szóhasználat):

 • Sorskönyv és sorskönyvi folyamatok– Milyen hatásokra, milyen szülői programokat felvéve rakja össze a gyermek a földi életútját, és hogyan alkot ebből forgatókönyvet? Mit tegyünk, ha rájövünk, hogy vannak területek, amikor ez a sorskönyv nem jó, hibás, tévútra vezet, nem ezt szeretnénk élni? Mi van, ha egyes területeken a szülői mintákat éljük? Hogyan változtassunk rajta? (A kurzuson ezt átvizsgáljuk, és a változtatás irányát illetve a lépcsőket akár ott meg is határozhatod.)
 • Én-állapotok– Hogyan és milyen érzés és gondolati világban létezem illetve élek, viselkedek? Miért pont úgy, és mi ennek a (sajnálatos) következménye életterületeimre, kapcsolataimra? Hogyan változtassak, hogy környezetemmel (párommal, családommal, szüleimmel, gyermekemmel, még ha az kamasz is) harmonikusan kijöjjek?
 • Tranzakciók – Milyen kommunikációs helyzeteket alkalmazok? Honnan gyökereznek ezek? Milyen eredményre vezetnek? Honnan származnak a veszekedések, egyet nem értések? Mikor van béke? Boldog vagyok-e attól és abban, amit működtetek? Ha nem, miként változtassak? (Ha döntöttél a változás mellett, akár ott helyben meg is csinálhatjuk).
 • Életpozíciók– Jól vagy-e a bőrödben – minden tekintetben? Ha nem, látni fogod, miért nem? A modell bemutatja, hogy kikkel veszed körül magadat, ha bizonyos helyzetben és állapotban vagy. Ha nem komfortos, boldogító és nem egészséges ez számodra, a lelkednek nem okoz ez örömöt, akkor akár a tanfolyamon is hozhatsz egy döntést, hogy mit szeretnél helyette elérni. A módszer pedig megmutatja, mire és hogyan fókuszálj. Az eredmény: garantáltan el fogsz jutni oda, hogy a pozitív változást el is érd akár pár hét alatt.
 • Stroke-ok, mint elismerés (angol szakszó, fordítása nem lehetséges, de tartalma annál inkább lényeges)– Kaptál-e eleget, vagy megsérültél? Hogyan bántak ezzel a szüleid? Ha valamiben hiányod van, akkor az történik, hogy környezetedtől, párodtól ezt fogod „követelni”, ugyanakkor ha adja, nem tudod befogadni. Tudod-e, hogy vajon miért nem? A párkapcsolati problémák egy része itt is gyökerezik. Akarod-e korrigálni? A modell megmutatja, hogyan lehet. Ez a modell továbbá összefügg önértékeléseddel, önbizalmaddal, amely oly sok ember életében (nagyon) alacsony, és sérült.
 • Játszmák– Minden játszma vége „dráma”, sírás, haragvás, a szereplők sérülnek benne. Mégis miért csinálja az ember, ha magának és másnak fájdalmat okoz vele? Hogyan lehet kijönni belőle? A másiknak sem jó! Milyen berögzült szerepek vannak, amelyeket ilyenkor cipel az ember? Ha van benned ilyen szerep, a kurzuson leteheted. Megtanulod, hogy hogyan mászhatsz ki egy játszmából, ha már elkezdődött, de még inkább azt, hogyan hagyd el életedből a sérülések gyűjtését.
 • Gátló parancsok – 12 ilyen parancs van, óriási jelentőségű ennek ismerete felnőtt létünkben, és a gyerekeinknél. Mit okoz, ha ezek közül akár egyet is megkaptál szüleidtől?  Általában 5-7 darabot cipelünk, ezért megy nehezen az élet!!! Hogyan adjuk át gyermekeinknek? Hogyan csináljuk, hogy ne adjuk tovább? Természetesen megtanulod ezek feloldását is.
 • Szülőtől kapott előírások– Ezek alapján „kormányozod életedet”, és adsz „gázt” életed folyamatának, ugyanakkor van néhány felesleges előírás, amely (1.) vagy komoly energiát vesz el tőled, (2.) és / vagy  megakadályoz abban, hogy egyenes úton saját tervezett / vállalt célod felé haladj. Amikor megszületünk, egy meghatározott mennyiségű életenergiát kapunk. Ezt fordíthatjuk magunkra, de odaadhatjuk persze másnak is. (Érdemes ugyanakkor tudni, hogy más is kapott pont elég energiát az életéhez, de élhet úgy is, hogy folyamatosan a másokét halássza el.) Fontos ismeret ez, hogy ne más életét éld vagy valósítsd meg, és hogy ne csak döcögve adj energiát a dolgaidnak. Szülőtől jövő programok ezek, melyeket megváltoztathatsz.
 • Időstrukturálás– Felgyorsult az idő, vajon jól használom-e fel, vagy elfecsérlem? 6 féle időminőségben mehet el az időm. Vajon miért tartózkodok bizonyos időminőségben többet? Van-e ennek haszna számomra, vagy elfecsérelt időminőségek ezek?  Van-e bennem elhárítás bizonyos időminőségben, és hogyan jelentkezhet ez életemben?  Ennek megértése vezet ahhoz, hogy jól gazdálkodjunk ÉLETÜNKKEL. Hogyan hasznosíthatom sokkal jobban az időmet? Miért folyik ki időnként a kezemből? Ha nem felel meg a kapott „diagnózis” magadról, a kurzuson elindulhat a változás.
 • Szerződések magammal, másokkal, az élettel…– A szerződések minket segítő eszközök életünk vezetésében. Segít saját magunk menedzselésében, életünk irányításában, kapcsolatainkban. A szerződésekkel képesek vagyunk arra is, hogy meghúzzuk az egészséges határainkat is (lelki életünkhöz ez elengedhetetlen): eddig te bejöhetsz, ide csak az, aki…, oda az sem. Védelmet jelent életünk folyamataiban. A jól működő kapcsolatok feltétele ennek tudatos ismerete: van szóbeli, írásbeli, de elsősorban a tudás erről az eszközről az, ami segíti életünk sikeres menedzselését.
 • Konfliktuskezelés 5 jellemző konfliktuskezelési mód van, amely árulkodik arról is, hogy a személy harmonikusan működteti-e belső dinamikáját vagy sem. Érdemes megismerni, hogyan oldjuk meg a problémáinkat, továbbá ha a konfliktusok kezelésében diszharmóniát érzékelünk, vagy a konfliktusainkat nem tudjuk jól megoldani. Kulcsot kap ahhoz, miként lehet a megoldási módot eredményessé tenni.

Módszertan: tesztek, kérdőívek, elmélet, gyakorlat

 Jelentkezés >>>

H modul (2.modul, Zárt, feltétele az A modul elvégzése): A párkapcsolat szellemi – spirituális – lelki síkjai – gyakorlati modul a coaching munka tükrében

Azon munkahipotézisre épít, hogy az ember multidimenzionális lény, azaz testből, lélekből és szellemből áll.

A jelenkori modern pszichológiának nagy hiánya és egyben problémája is (ezért is éli válságkorát, hiszen sok- sok esetben sem válaszokat, sem módszereket nem tud adni a megoldások keresőinek) – írom ezt klinikai szakpszichológusként, tanácsadóként és trénerként, vállalati szférákban is dolgozó szervezetfejlesztőként, – hogy csak jelen fizikai életünket veszi figyelembe (azaz a megfogantatástól a haláig tart az élet), és sem az igazi múltját, sem a jövőjét (transzcendencia) még csak meg sem említi.

Sajnos ezzel egy olyan helyzetet teremt, hogy az egyéni élet sorskerekéből kiragad – mondjuk – egy forgásnyit, és igyekszik azt úgy „tálalni”, hogy megszületésünkkor nem volt semmi, halálunk után szintén semmi nem lesz, de igyekezz értelmes és boldog életet élni… de minek is? És mitől van az, hogy számtalan párkapcsolati problémára nincs jelen életbeli magyarázat, sem megoldás? És akkor minek engedjem el a haragomat, az igazságomat, a hatalomvágyamat, önzőségemet és legyek, kedves, szeretetteljes stb. Egyáltalán miért maradjak benne egy párkapcsolatba, vagy minek tegyek erőfeszítést annak megjavításáért?

Alap dolgok tisztánlátása nélkül a párkapcsolati nehézségek csak alig-alig plasztikázhatóak.

Ezt a modult azoknak ajánljuk, akik szeretnének tágabb perspektívából rálátni a párkapcsolat valódi rejtélyeire, a miértekre és a megoldásokra. Azaz szeretnék megérteni az életet, a párkapcsolat értelmét, feladatait, lehetőségeit illetve szépségét,  és  / vagy azon ügyfeleiknek kívánnak segíteni, akik ezen kérdésekre nyitottak, és a megoldásokat innen is szeretnék  – többek között – meríteni.

Nagyon kevés azon segítők száma, akikkel erről hatékonyan lehet beszélni.

Szükség van ezen témákban is jártas coachokra, tanácsadókra.

Tapasztalataim szerint sok pár úgy érkezik megoldást keresve párkapcsolati kérdéseire, hogy test – lélek – szellem egységében szeretne holisztikusan gondolkodni, vagy legalább az egyik fél már bizonyos szinten tájékozott szellemi dolgokban. Így ha pontosan nem is tudják, hol keressék problémájuk gyökér-okát, legalább egy családállítással már megpróbálkoztak, ahol generációs mintákkal, ősökkel, és egyéb információkkal is szembetalálták magukat.

Amíg a szülők, nagyszülők, ősök rossz párkapcsolati mintái nincsenek feloldva, és nincsenek jó és új minták a pár tagjainak rendszerében, amíg saját karmáikkal bajlódnak különféle életterületeiken és nem oldják fel valamilyen módszerrel, addig minimális az esély arra, hogy a párnak egyéni és párkapcsolati élete, párkapcsolati működései jók lesznek. (Arról nem is beszélve, hogy egy párkapcsolati jó megoldás utódaik életét is befolyásoló – könnyítő folyamatairól is szó van, hiszen amit az egyén és a pár generációsan is megoldott, azokat a terheket már nem kell az utódoknak cipelniük.)

Tapasztalatok szerint párok úgy tudnak jó szintű, boldog párkapcsolatban élni, ha

 • megvannak a jó párkapcsolati modelljeik (a tanulási fázisban ezeket elsajátíthatod, majd a módszertani részben meg is tanulhatod, hogyan add át ügyfeleidnek is)
 • lerakta szülei, ősei rossz mintáit (itt lerakhatod),
 • kitisztította jelen és előző életek beszűrődő rossz programjait (itt megteheted),
 • ha megszünteti téves párkapcsolati hitrendszereit (itt felülírod),
 • ha az egyén kész jelen és előző életbeli nem szeretetteljes kapcsolatainak oldására, a megbocsátásra, esetleg karma oldásra (itt gyakorlati módszereket kapsz erre),
 • ha elsajátítja a lelki és szellemi szintű (igen, ilyen is van) konfliktuskezelési módszereket,
 • ha érett személyiséggé válik (ehhez modelleket kapsz, és begyakorolt működéseket).

Témák:

 • Teremtés, eredetünk, jövőnk a párkapcsolat tükrében.
 • Mi értelme a párkapcsolatnak?
 • Honnan eredeztethető a párkapcsolat problémája MÉG, ha nem a jelen életből és nem a szüleinktől?
 • Párkapcsolati probléma és megoldástérkép szerkesztése  – párkapcsolatot gátló tényezők ill. megoldást jelentő elemek.
 • 4 szintű feltáró munka:
  • Tudatos szint: párkapcsolati minták (és tagadások), modellek, hiedelmek, következtetések jelen életben
  • Tudattalan szint: a látható, hallható információk alapján a tudattalanban összegyűjtött téves információk, következtetések, saját és kapcsolati működésminták, párkapcsolati programok feltárása
  • Előző életbeli szint: karmák (szerződések, fogadalmak, kötések, stb.), előző életbeli minták, programok, generációs folyamatok feltérképezése
  • Energetikai szint: a testmezőben (aurában) és csakrákban tárolt elementálok, entitások, blokkok; kapcsolódás.
 • Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a blokkolt, nem tiszta testmező egy párkapcsolatban? Miért alakult ki?
 • A feltárt 4 szint megoldó képlete
 • Gátló programok, hiedelmek, blokkok stb. kivételének gyors technikája
 • Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan – tanácsadóként (azaz nem gyógyítóként!)
 • Területek, amelyek az elsajátított módszerekkel javíthatók: egyéni elakadások (életvezetési tanácsadás), gyermeknevelés, párkapcsolati tanácsadás, munkahelyi és anyagi gondok, egészség.

Módszertan: elmélet, gyakorlat

 Jelentkezés >>>

I modul (3.modul, Zárt, feltétele az A+H modulok elvégzése): Párkapcsolati coaching (tanácsadási) technikák, módszerek, gyakorlatok

Huszonöt éves tapasztalattal és sok- sok tanulmánnyal magam mögött azt tanítom meg, hogy a segítői beszélgetés folyamata hogyan tud a legcélirányosabb lenni, bármilyen életterületen.

Jelszavam mindig az volt, hogy hatékonyan haladjunk ügyfeleinkkel, és fókuszáljunk a gyakorlati megoldásokra, hogy az ügyfelek által kívánt változás mihamarább megtörténjen. Minek is dagonyázzunk, amikor annyi ember vár szakemberre – persze a jóra, a megfelelőre?

Ezen technikai modul után képes leszel párkapcsolati coaching, illetve tanácsadói munkára.

Bárhol végeztél már segítői képzést, tanfolyamot, garantálom, hogy még jobban alkalmassá válsz az egyén – és természetesen magad – életútját modellek segítségével (is) átlátni, módosítani, gyermekedet az életre sokkal jobban felkészíteni majd őt útjára elindítani,  a hozzád fordulókat pedig hatékonyan segíteni.

Ha eddig csak tanultál, képezted magad, akkor most ideje a gyakorlatban is végre elindulni.

Kinek szól egy párkapcsolati coaching folyamat (azaz ki lehet majd az ügyfeled?)  – ez a módszertan miatt is fontos, tehát hogy mit is tanulhatsz itt pontosan?

Megtanulod azt, mit kezdj egy párral, akik például morcosan érkeznek, mert már odafelé jövet összevesztek, vagy az egyik fél csak a másik unszolására jött el. De azt is elsajátítod, hogy mit tudsz nyújtani akkor, amikor csak a pár egyik tagja jelentkezik be, aki egyedül áll neki két ember kapcsolatát rendezni.

Tehát párokkal is és egyénekkel is képes leszel majd dolgozni. Párban élőkkel és párt keresőkkel is. Olyan módszert sajátítasz el, hogy akkor is hatása legyen a segítői folyamatnak, ha csak az egyik fél jön el a tanácsadásra.

Továbbá azoknak is tudsz majd segítséget nyújtani, akiknek nincs még párkapcsolata ilyen vagy olyan okok miatt, de szeretnének.

Témák:

 • Ki az ügyfél? Kivel kötünk szerződést? A pár vagy annak egy-egy tagjával?
 • Szerződéskötés módszertana (páros szerződéskötés, egyéni szerződéskötés)
 • Első találkozás – első beszélgetés (célja, tartalma, keretei; függ attól, hogy a pár egyedül jött-e vagy sem, a folyamatot az egyik féllel végezzük csak, vagy a pár együtt akar változtatni, vagy később jön a pár másik tagja is… stb.)
 • A résztvevők motivációinak feltérképezése – Miért jöttek, mit akarnak elérni? Melyek a közös ill. egyéni célok?
 • Vannak-e rejtett célok? Mik lehetnek ezek? Ezek felismerése, kezelése.
 • Párkapcsolati játszmák felismerése az elő találkozáskor. Kezelése.
 • Elvárások a tanácsadóval/tanácsadással szemben. Tanácsadó és ügyfél viszonya.
 • A tanácsadó/segítő identitása.
 • A folyamat tartalma, kerete.
 • Mit jelent a tartalomban levés, illetve a folyamattal való coaching munka az eredményesség tükrében?
 • Párkapcsolati coaching „kellékeinek” elsajátítása
 • Párokkal való munkafolyamatoknál mik az együttműködést akadályozó tényezők tanácsadó/segítő és ügyfél viselkedésében, és hogyan kerülhetjük el ezeket?
 • Tanácsadói/segítői önismeret: Milyen erősségekre van szüksége egy párkapcsolati tanácsadónak/segítőnek? Én, mint párkapcsolati tanácsadó, hol tarok ebben? Hogyan tudom magam alakítani gyorsan, praktikusan, hogy egy párkapcsolati folyamatot kézben tartsak?
 • Tanácsadási alapelvek – a tanácsadó és az ügyfél biztonsága, mint alapkövetelmény

Módszerek: elmélet, sok gyakorlattal

 Jelentkezés >>>


2019-ben induló képzéseink: 

A modul (Nyitott): Tranzakcióanalízis – TA – önismereti

Október 4-5-6 (péntek 14.00–18.00, szombat 10.00-18.00, vasárnap 10.00-16.00)

VAGY

November 4-5-6 (hétfő 9.00-16.00 (hétfő 9.00-16.00, kedd 9.00-16.00, szrda 9.00-13.30)

VAGY

November 16-17 (szombat 10.00-18.00, vasárnap 9.00-17.00)

H modul (Zárt, feltétele az A modul elvégzése): A párkapcsolat szellemi – spirituális – lelki síkjai – gyakorlati modul a coaching munka tükrében

Augusztus 30-31- Szeptember 1 (péntek 14.30–18.00, szombat 9.00-16.00, vasárnap 9.00-16.00)

I modul (Zárt, feltétele az A+H modulok elvégzése): Párkapcsolati coaching (tanácsadási) technikák, módszerek, gyakorlatok

Szeptember 27-28-29 (péntek 14.00–18.00, szombat 9.00-16.00, vasárnap 9.00-16.00)

Rugalmas képzés: ha valamelyik modul időpontja nem megfelelő, van lehetőség későbbi időpontokban folytatni illetve befejezni a képzést. A tanfolyamok folyamatosan indulnak.

Állítsd össze naptáradat, hogy mely időpontokban jók neked a képzések!

Ha valamelyik időpont nem megfelelő, a későbbiekben pótolhatod. Az első és második modul nem követi egymást, tehát az is lehetséges, hogy előbb a második modult, utána az elsőt végzed el.

A harmadik modul feltétele viszont az I-II. modulok elvégzése.

Képzési díj:

 1. modul: 69.000 Ft.  Ez bruttó ár, számlát adunk, elszámolható.

Ha az első modult a tanfolyam megkezdése előtt egy hónappal befizeted, az első modul kötelező szakirodalmát ingyenesen biztosítjuk számodra.

 1. modul: 69.000 Ft
 2. modul: 69.000 Ft

Ha a három modult egyszerre fizeted be az első képzési napod előtt egy hónappal, akkor 10.000 Ft kedvezményt adunk. Így a teljes összeg 195.000 Ft helyett 185.000 Ft lesz.

A képzés végén minden hallgató oklevelet kap.

Ki vezeti?

Várnai Myrtill – felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő (közgazdász), alternatív pszichológus, csoportterapeuta, Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója tanára

 

 

Horváth Evelin – Oktatásszervezés.
Telefon: +36 (20) 340 6519
E-mail: evelin@ujrahangolas.hu

 

Helyszín:

1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17.

Helyfoglalás:

15.000 Ft befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a képzésre. Kérjük utalással vagy postai csekkes befizetéssel rendezni.

Számlaszám: 65700103-10124835-00000000, B3 Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Az utalás során a „közlemény” rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is megfelelő)

Jelentkezési határidő:

A jelentkezés folyamatos, azonban a korlátozott férőhelyek miatt a részvételi szándékot a beérkezések sorrendjében igazoljuk vissza. A helyet biztosítani a helyfoglalási díj beérkezése után tudjuk, ezért javasoljuk, hogy lehetőség szerint a legrövidebb időn belül kerüljön befizetésre a helyfoglalás összege.

Amennyiben a képzés indítását megelőző 1-2 hétben láttad meg a hirdetését, és szeretnél még jelentkezni, kérlek érdeklődjél e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még számodra helyet biztosítani a képzésre.

 

 


A modul: Aug. 21-22-23A modul: Szept. 06-07-08A modul: Okt. 04-05-06H modul: Aug. 30-31- Szept. 1I modul: Szept. 27-28-29

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->