Párkapcsolati tréning


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Szedd rendbe párkapcsolatod, vagy találd meg a „nagy” Ő-t. Előbb azonban a „nagy” ÉN-t kell megcsinálnod!

Az egynapos tréning egyénileg vagy 2 fős minicsoportban (például pároddal, vagy két barát / barátnő összefogásával) végezhető el.

Párkeresőknek vagy párkapcsolaton belül megoldást keresőknek – ez a nap szóljon a szeretetről, a kiteljesedő szerelemről!

Az élet megélésének párkapcsolati szempontból négy lehetséges formája van. Magadra fogsz ismerni, miben élsz vagy éltél, vagy ha nincs (még) kapcsolatod, milyen kapcsolatra vagy most készen:

  1. Társfüggő, szimbiotikus, dependens kapcsolat. Ilyenkor a két ember teljesen egymásba olvad, olykor saját személyiségüket is elveszítik. Lehet, hogy szeretik egymást, de lehet, hogy nagyon boldogtalanok. Szorongás van jelen, ha egyedül kellene az életet tovább folytatni, holott adott esetben nagyon sok megoldatlan probléma van a kapcsolatban, és a felek nem érzik magukat jól az együttlétben.

Továbblépésre vagy a kapcsolat megoldására csak akkor van mód, ha az egyik vagy mindkét fél elkezd teljessé válni, és integrált személyiséggé alakul.

  1. Függő kapcsolat: gazdasági érdek, a gyerekek megléte, az idősebb kor tartja egyben a párt, vagy az egyik félre jellemző a függés (mert anyagilag nincs jövedelme, a másik meg eltartja), vagy személyiségében függő (még éretlen a személy vagy nagyon alárendelődő típus, és a másik fél átmenetileg vagy hosszabb ideig az egyenlőtlen viszonyt felvállalja és menedzseli.)

Általában ez is felbomlik, de fenn is maradhat azzal, hogy máshol sem jobb a helyzet, és a felek beletörődnek.

  1. Egymás mellett élés (kialakul a társas magány, elidegenedett a kapcsolat). Kérdés: érdemes-e ilyenben élni, ahol már nincs meg a meghittség, sem a szeretet. Az ilyen kapcsolatok – kevés kivétellel – előbb–utóbb szétmennek. A harmadik fél felbukkanása legtöbb esetben már egy következmény.
  1. Kölcsönös, együttműködő, egyenlő kapcsolat. Érett, felnőtt személyiségre jellemző, akik megfelelő önbizalommal, önértékeléssel, reális énképpel rendelkeznek, továbbá saját magukat is elfogadják és szeretik. Dolgoznak (lehetőleg kiteljesedett, egy általuk is elfogadott munkaterületen), és képesek az egyedüli életvezetésre is. A szülői házból való – a párkapcsolat ellen ható-, konfliktusokat generáló hitrendszereket, működési módokat – megoldották. Viselkedésük felelősségteljes, boldogságra képesek, mentálisan egészségesek.

A tartósan boldog kapcsolatok a kölcsönös, együttműködő, egyenlő kapcsolatok. Érett, integrált személyiség tudja megvalósítani.

Fontos törvény, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Amíg nem vagy harmóniában önmagaddal, olyan férfit vagy nőt vonzol be, ami problémaként ott rezeg benned. Ezért is mondják azt, hogy egy kapcsolatban érdemes megtanulni mindent, amit csak lehet, mert ha nem változol, ugyanazokat a problémákat viszed tovább.  Az ellentétek csak ideig-óráig érdekesek, amíg a szerelmi időszakban a másik hiányosságai nem tűnnek fel, illetve nem zavaróak.

Ahhoz tehát, hogy ha be szeretnéd vonzani azt a kapcsolatot, ami a tartós boldogságot megadja neked, vagy esélyt adsz a most meglévő kapcsolatodnak, hogy fejlődésed mellett kettőtök kapcsolati haladásának lehetőségét is megteremtsd, akkor magad kell fejlődnöd, haladnod, egésszé válnod.

A párkapcsolatot keresők egy része azt hiszi, ha megtalálta iker- vagy duáltársát, akkor felhőtlen boldogságban fognak úszni az elkövetkező időben, amíg a halál el nem választja őket. Csakhogy sajnos nem, mert a boldogtalan szülői párkapcsolati modellek és karmák oldása nélkül nem fog működni egyetlen ígéretesnek induló kapcsolat sem.

Ezen a napon

  • személyre szabottan áttekintjük a kapcsolati problémád és vágyad jelenlegi helyzetét;
  • megnézzük, hogy a fejlődésben hol állsz, mik a sarokpontok, miben javasolt változnod, haladnod;
  • átvizsgáljuk a megfelelő társ megérkezésének akadályait (lehet, hogy a régit még nem engedted el, sok benned a sérelem, a harag, a csalódottság, a félelem, vagy szülői hitrendszerek és rossz minták nehezítik a párkapcsolati képedet);
  • ha nyitott vagy az ezotériára, megnézhetjük egyéb blokkjaidat is (előző életek, karmák, és egyéb akadályok);
  • mindezekre megoldást kínálok: magyarázok, hogy értsd folyamataidat, tanítalak, hogy alakulj, változz, érzelmeket, blokkokat oldunk, hogy elengedj és tisztulj, és hogy lehetőséged legyen az újat behívni vagy a mostani párodnak a magad változásán keresztül formálódást biztosítani.

Intenzív nap  – változásokkal, megértésekkel, átalakulással – erre számíthatsz.

Magamról, a módszerről:

Hét éve foglalkozok alternatív terápiával, a leghatékonyabb megközelítéssel és módszerekkel, ezért a legrövidebb idő alatt végezzük el és gyakoroltatom be azt, ami tisztává, teljessé, középpontodban állni tudóvá tesz.

A foglalkozás során az alternatív vonal mellett hagyományos, jól bevált elemeket és modelleket is alkalmazok, amik a párkapcsolatok kezeléséhez kihagyhatatlanul szükségesek.

Megtanulod kapcsolataidat pozitívan működtetni, konfliktusaidat kezelni. Megismered, mitől válik éretté valaki, és módszereket teszel magadévá és építesz be olyan dolgokat az életedbe, amiket könnyen és tudatosan fogsz tudni működtetni.

Mindaz, amit tanulsz, segít abban, hogy sikeressé válj az élet egyéb területein is. Még a gyermeknevelésről is tanulsz – magadon keresztül.

Akár párkapcsolatban élsz, akár nem, ha bele akarsz tartozni a boldog párkapcsolatban élők 3 %-ába, gyere, szeretettel várlak.

Tudd: előbb a „nagy” Én-t kell megcsinálni, utána érkezik a „nagy” Ő.

Ha kapcsolatban élsz, így szól a mondat: akkor tud a párod „nagy” Ő-ként működni, ha te az alap dolgokat megismerted és azokat helyesen működteted.  A kulcs nálad van!

A módszerről, amit alkalmazunk, azt mondják, hogy a csodák birodalmába emel. Mindemellett amiket hazaviszel, már másnap használni tudod és kapcsolataidat képes vagy emelni vele.

Tiszta vizet töltünk a párkapcsolati pohárba (azaz hogy miről szólnak a párkapcsolatok és hogy hogyan lehet benne a boldogságot tartósan megvalósítani, továbbá arról is tanulsz, hogyan fogod a párt megtalálni, ha éppen azt szeretnéd).

Kiket várok: párban élőket és párkeresőket. Ha csak egyik fél jön el egy kapcsolatból, akkor is működik! Ha még nincs kapcsolatod, akkor pedig azért van itt a helyed, hogy az új már számodra is jó és teljes legyen.

Olyantól tanulsz, aki megélt, átélt, megtapasztalt dolgokat.

Küldetésem, hogy minél több boldog ember legyen a világban, és sok olyan párkapcsolat működjön, amely végre mintaként tud szolgálni környezete számára. Segíteni szeretnék abban, hogy még több beteljesült párkapcsolat legyen, és hogy ezen belül a család közösségében is a harmónia valósulhasson meg.

Díja: 35.000 Ft
Diákoknak és 25 éven aluliaknak diákkedvezmény: 15.000 Ft.

Időpont: Egyéni, előzetes egyeztetés alapján. A tréning 6 órás.

Helyfoglalás: 5.000 Ft befizetésével (készpénzben vagy átutalással).

Helyszín: Budapest, I. kerület, Attila út 17., 24-es kapucsengő

A programot szervezi és vezeti:

Várnai Myrtill CoachVárnai Myrtill pszichológus (felnőtt és gyermek), szellemgyógyász mester és tanár, alternatív pszichológus

Bővebb információ:

Skype: vmyrtill
Telefon: 06-20-369-7596
E-mail: varnaim@fenykozpont.hu

 

Horváth Evelin – Oktatásszervezés.
Telefon: +36 (20) 340 6519
E-mail: evelin@ujrahangolas.hu

 

 

Újdonság: egyéni tréning is lehetséges: http://fenykozpont.hu/egyeni-eletut-formalasa/

Időpont: Egyéni, előzetes egyeztetés alapján.

Kapcsolódó: Párkapcsolati kezelés, tanácsadás >>>

Bejelentkezés szükséges az alábbi űrlapon:
(Az Űrlap átalakítás alatt, kérem hívjon, vagy küldjön E-mailt!)

Jelentkezés – Párkapcsolat építés, formálás, behívás

Mentés

Mentés

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->