Rólam mondták

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

KöszönömVendégem írták, miután nálam jártak

Tanfolyamok

Szellemi – spirituális – lelki életviteli tanácsadói tanfolyam (life coaching)

“Kedves Myrtill!

Úgy gondoltam, hogy írok Neked egy visszajelzést a lelki segítő tanfolyammal kapcsolatban. Nem szoktam ilyeneket írogatni, de most szerettem volna elmondani, hogy mit gondolok és úgy éreztem a tanfolyam alatt, hogy szívesen veszed az efféle gondolatokat és vissza csatolásokat.

Nagyon örülök, hogy Hozzád vezetett az élet!

Vegyes érzésekkel vágtam bele a képzésbe, mivel nem tudtam, hogy mit is lehet 9 alkalom alatt olyannyira elsajátítani, hogy az ember gyakorló lelki segítő lehessen. Úgy éreztem, hogy ez nagyon kevés idő, hiszen a pszichológusok több, mint 5 évet töltenek az iskolapadban, rengeteget fizetnek, mire oda jutnak, hogy valamire egyáltalán felhatalmazást kapjanak. Én jártam egy spirituális iskolába, amely több, mint két éves. Nos, így utólag, azt kell, hogy mondjam, nagyon hálás vagyok Neked, a személyednek, az élethez való hozzáállásodnak, mert rengeteget tanultam. Úgy érzem, előrébb vagyok 9 alkalom után önmagammal, mint 2 éves szellemi iskola után. Mindez azért van, mert Te lehoztad fizikai síkra is azokat a dolgokat, amiket egyesek csak a szellemi síkon tanítanak, illetve felemelted szellemi síkra azt amit eddig fizikai síkon magyaráztak csak. Sokkal könnyebben érttettem meg önmagammal önmagamat azokon a modelleken és módszereken keresztül, melyeket a képzésed során tanultam.

Az egyik legnagyobb tanítás, amit eddig kaptam Tőled, az az elengedéssel kapcsolatos. Nekem mindig azt mondták, hogy nézzem meg az adott problémát, érzést, lássam meg a történetet, nézzem meg ki, vagy kik a szereplők, hol van stb. Ezeket én nem nagyon láttam (nem akartam meglátni), főleg akkor nem, amikor a mostani életemről volt szó. Mindig azt hittem, ha nem látom meg a történetet, nem értem meg, hogy mi miért történt, akkor nem is fogom tudni elengedni. Ezáltal még inkább bestresszeltem és az amúgy felszabadító és lélekemelő gyakorlatok nekem katasztrófába torkollottak és feszültséget hagytak maguk után. Megrekedtem. Nálad pedig azt tanultam, hogy ne foglalkozzak azzal mi történt, mikor történt, nem kell átélni a múltban történteket még egyszer, ha nem akarom. Egyszerűen csak találjam meg azt az érzést, ami nem jó számomra és szépen könnyedén engedjem el. Vessem ki magamból. Nem kell rágörcsölni, nem kell ezerrel koncentrálni, csupán csak engedjem át magamon, és engedjem meg magamnak, hogy kikerülhessenek nemkívánatos dolgaim. Na ez ment! Olyan mély érzéseket tudtam így, az egyszerűség nevében elengedni, amikkel több éve küzdöttem. És ennél a pontnál jöttem rá a tanácsadás nyitjára. Odafigyeléssel, segíteni akarással, a tanfolyam során tapasztalt hozzáállással és a kézhez kapott módszerekkel – fizikai és szellemi egyaránt – elhiszem, hogy nagy előre lépéseket lehet tenni. Nem kell mindenkinek nagyokosnak, több diplomával rendelkezőnek lennie ahhoz, hogy másoknak segíthessen. Lehet nem tudni valamit, lehet csak egy lépéssel előrébb járni és lehet embernek maradni.

Szóval még egyszer köszönök Neked mindent és még biztosan találkozunk, mert a párkapcsolati tanácsadóira tutira menni szeretnék, illetve még van pár tervem a jövőre nézve. J” (Bocskai Kata)


Kedves Myrtill!

Köszönöm, hogy itt lehettem, nagyon boldog vagyok, hogy a szellemem, a segítőim ide vezettek hozzád😃

Amellett, hogy rengeteg új dolgot tanultam, új eszközöket kaptam, még olyan korábbi olvasmányok, tanfolyamok, módszerek is összeálltak, amiket eddig nem tudtam rendszerezni, vagy nem értettem egészen vagy csak megtanultam, de nem használtam.

Azt is megértettem, gyerekkorom óta miért vonzanak bizonyos témák (Egyiptom, kelet, buddhizmus, reinkarnáció…), és miért tartom távol magam néhány dologtól, pedig sokszor szembejöttek már velem (csoportos meditáció, családállítás).

Úgy érzem, elindítottál az utamon, megkaptam a játékszabályokat, az útmutatást, és most már tudom, hogyan folytassam ezt az utat.

Köszönöm még egyszer, nagyon élveztem a tanfolyamot, az anyagot és a tanítási stílusodat, könnyedségedet egyaránt😃

(Varga Szilvi)


Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot , egészen új élet – és világ szemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznoma lesz / még később is😊/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot!

Nagyon hálás vagyok és köszönöm !

(Szemán Éva)


“Kedves Myrtill! Most már a második modulon is túl vagyok… a tranzakcióanalízis segített abban segített abban, hogy megismerjem, besoroljam magam. Ezzel a másodikkal pedig sikerült felszabadulnom olyan tulajdonságaim alól, amik csak megkeserítették az életemet. Summa summarum: gyertek el, tudjátok meg kik vagytok, aztán tanuljátok meg elengedni, tisztának lenni, szeretni. Van más fontosabb?” (Sz.Zs.)


“Fantasztikus élményekkel, tudással gazdagodtam a tanfolyam által. Sok felismerést kaptam, dolgok letisztultak, megtapasztaltam. Minden pillanatát élveztem. Ajánlom mindenkinek aki nyitott a spiritualitás felé. Hálásan köszönöm, szeretettel: Barbiey Ajka”


“Jöttem, láttam, győztél, engem meggyőztél. Egy új fegyvert adtál a kezünkbe, amivel úgy tűnik minden ellenség legyőzhető. Szeretet a neve, és megbocsátással működtethető. Itt az ideje a sorozatgyártásnak J Köszönöm!”


“Myrtillből jövő, áradó tudás és szeretet először elcsendesít. Aztán azt érzed: még, még, még! Aztán rájössz, hogy lehetne, kellene máshogy, más minőségben élni. És ráléptem az útra. Két nap alatt (és az előző héten is) olyan erős blokkokat engedtem el, amikről már azt gondoltam, ez vagyok én, fogadjuk el, éljünk együtt. Nem csak változunk, tisztulunk, de másoknak is szeretném megmutatni. Nagy hálával és szeretettel gondolok rá, mert ha felteszem a kérdést, hogy mit adott nekem a tanfolyam, akkor a válasz a következő: a „szeretet éleslátó szemüvegét”, amivel végre tisztán értem, érzem, látom az életfeladatomat. Ezt kerestem és már tudom, hogy még sokáig a mentorom leszel. Szeretettel: Horváth Evelin.”


“Hálás vagyok, hogy Myrtill nagy tudása révén minket is beavatott az „Életbe”, hogy mi hogyan működik és mindebben mi a mi szerepünk, feladatunk. Nagy áldás, hogy az aura-tisztítás és elengedés technikáját is megtanulhattuk, és hogy újra felvehettük a kapcsolatot szellemiségünkkel. Köszönöm!” (T.E.Á.)


“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!” (Lilla)


“Minden elismeréssel és csodálattal végig kísért a tanfolyam. Újra emlékeztetett a tanfolyam a nagyságunkra és már csak megfogadni és gyakorolni kell a tanultakat. Hálát érzek mindenért és én is hasonlóan szeretném átadni ezt a tudást azoknak, akiknek erre szükségük van és az én segítségemet kérik. Köszönöm a lehetőséget, örülök, hogy részt vehettem ezen a képzésen.” (Samu Erika)


“Nagyon inspiráló volt Myrtill tanfolyamán részt venni. Pozitív hatását azonnal éreztem magamon. Az itt tanultakat szem előtt tartva és a napi gyakorlatomba beépítve vágyom tovább élni az életemet. Azt érzem, hogy elindultam az utamon. Az én saját utamon. Jó irányba haladok. Köszönöm!” Edit


“Ehhez a tanfolyamhoz kell nyitottság, ha az megvan, akkor izgalmas három napja lesz az embernek. A gyakorlatok nagyon jók és hasznosak voltak számomra. Otthon pedig folytatom. Köszönöm”


KEZELÉSEK

Harmónia

Találkoztam egy volt vendégemmel, aki kapcsolati probléma miatt járt nálam néhány alkalommal: csak őrölte-őrölte magát már hónapok óta egy a fiú miatt, aki otthagyta, mert beleszeretett másba.
Amikor összefutottunk, volt vendégem nagyon szép volt. Kérdeztem, hogy szerelem van-e a dologban?

“Nem, csak azt csinálom, amit mondtál, tudod, a gyakorlatokat”

– válaszolta mosolyogva.

“Hihetetlen béke és nyugalom költözött azóta belém. És azt is tudom, hogy végre az utamra kerültem.”

Igen, a dühöt az elengedés, az irigységet a békés szeretet váltotta fel benne – a teljes világa kerek lett, és egyszerűen csak sugároz.


Sms egy vendégtől

“Kedves Myrtill! Jó volt így ébredni! Tegnap még mázsás súlyok húztak le a mélybe, és ez most nincs, és nem is lesz! Végre haladni fogok, mert az utamra kerültem! Felszálltam egy gyorsvonatra, amit a szeretet működtet, és visz előre!
KÖSZÖNÖM: Enikő.”


Újra mosolyogni

“Újra mosolyogni, harmóniában lenni önmagunkkal, megbékélni nem könnyű, ha az ember olyan élethelyzetbe kerül, ahol mindennapossá válik a párkapcsolatban a veszekedés, nincs megértés, ahol a másik látványa, hangja, érintése is leginkább iszonyt szül, nem beszélve az agresszió, düh eredményeként okozott valós fizikai bántalmazás okozta rémületről. Szerencsés, aki időben felismeri, hogy egy beteg elmével áll szemben, tud tenni ellene, és nem törődik bele a sorsába, hogy neki ez jutott, ezt dobta a gép. Voltak már helyzetek, amikben lelki gyötrődést éltem át, de fizikai bántalmazásban eddig még nem volt részem. Remélem, soha többé nem is lesz. Minden elismerésem azoknak, akik ilyen vagy hasonló helyzet után saját erőből talpra tudnak állni. Nekem segítség kellett ahhoz, hogy újra önmagam lehessek, és ezt a segítséget Myrtilltől és a kezelésektől kaptam meg. A továbblépéshez nekem elsősorban arra volt szükség, hogy megköszönjem, elfogadjam és megértsem a tanítást, amit a helyzet megélése során kaptam, elengedjek és visszaadjak mindent, amire nincs szükségem az életem továbbviteléhez. A kezelések után mindig azt éreztem, hogy visszaáll a belső rend, újból önmagam vagyok, és van erőm továbblépni. Elmúlik, elmúlt minden testi és lelki fájdalom. Tudom, hogy van valaki, aki mindig velem van, vigyáz rám és gondoskodik arról, hogy boldog életem legyen. Minden este köszönetet mondok neki.”


TÁBOR

Visszajelzések – Egységteremtő tábor 2016

“Nagyon jól éreztem magam a táborban. Ildikó és Myrtill nagy szeretettel és magas szakmai szinten adták át a tudást. Életem több területén lévő elakadásokra láttam rá, és kaptam hasznos, praktikus tanácsokat ezek elengedésére és a további lépésekre.
Nagyon- nagyon köszönök mindent. Bízom benne, hogy szerveztek hasonló tábort a jövőben!” (Marcsi)


“Szeretnék sikertörténettel beszámolni gyorsan. :)
Már hétfőn is és ma is nagyon léptem előre kommunikációs téren: amikor eddig nem mertem megszólalni, vagy azon aggódtam, hogy nem helyesen mondok valamit idegen nyelven, most elmúlt.
Hétfőn magamtól kezdtem el vicces sztorikat mondani. Ma pedig bevállaltam egy francia nyelvű megbeszélést és sok mondatot mondtam én is, pedig régóta nem használtam a nyelvet (angolt használtam helyette, ami könnyebben megy) és egészen jól sikerült és meg is értették!
Szóval köszönöm szépen még egyszer Nektek!!!”

  (Egyik résztvevő)


“Nagyon szépen köszönöm a szervezéseteket, a rengeteg munkátokat, energiátokat, amit ebbe a táborba tettetek bele.
Tökéletes antré!!!
Sok új információt kaptam, rengeteg gyakorlati dolgot tudtam elsajátítani, amiért külön hála!
Namaste
A tudásotok előtt külön tiszteletem!”

(Király Anita)


“Köszönöm a tábort, a tudást, az új élményt, amit kaptam tőletek.
Sok tanfolyamom vettem már részt, de ti kimagaslóan érthető, könnyedén befogadható, de mégis mély tudást és összefüggéseket adtatok át nekünk. :)
Ildikó, külön kiemelném a jó humorodat, ami mindig figyelmi állapotba tartotta a társaságot.
Szuper a nyitottságotok, és hogy bármit és bármennyit kérdezhettünk. Szuper a türelmetek.
Az EGY-s-ég teremtő tábort  mindenkinek ajánlom,
–          aki szeretne változtatni
–          aki a tanok között útkereső és hiányzik az összerakás,
–          aki elakadt, stb.”

(Für Melinda www.melisszakozmetika.hu )


“Nagyon jól éreztem magam a táborban. Sok új technikát tanultam, a korábban tanultakat pedig feleleveníthettem. Most összeállt bennem a kép arra vonatkozóan, hogy hogyan tudom a napi feladatok előtt és a nap végén a lelki síkú felkészülést és tisztítást elvégezni, hogyan kell megfelelően földelni, hogy onnan energiát nyerjek, és kapcsolódni a szellememhez.
Külön köszönöm a jegyzetet, amelyben újra átnézhetem a tanultakat.
Rendkívül hasznos „útravalót” kaptam a két felkészült, nagy tudású, remek előadótól, Ildikótól és Myrtilltől.
Minden percet élveztem, feltöltődtem, „kitisztultam”, erőre kaptam.
A hasonló gondolkodású társak között öröm volt a létezés.
Hálásan köszönöm a tábor gondos előkészítését, lebonyolítását, szeretetteljes légkörét.
Jövőre Veletek ugyanitt” :)

(Haness Rita www.haness-rita.hu)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email