FÉNYKÖZPONT

Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ

A hagyományos és alternatív pszichológia találkozása – Szolgáltatások és coach képzések

Szellemi – lelki párkapcsolati tréning

9 napos tréning a tartalmas és boldog párkapcsolatért! Haladj, fejlődj, legyen minőségi életed!

A tréninget azoknak ajánljuk, akik szeretnének tágabb perspektívából rálátni a párkapcsolat valódi rejtélyeire is, a miértekre és a megoldásokra. Azaz szeretnék megérteni az életet, a párkapcsolat értelmét, feladatait, lehetőségeit és szépségét, és egymást építő, tartalmas párkapcsolatban kívánnak élni.

Popper Péter ezt mondta:

„A párkapcsolat az emberiségnek a történelem folyamán egy megoldatlan problémája. … ez egy kudarc.”

Müller Pétertől pedig ezt olvashatjuk:

A jelenlegi pszichológia, mely az anyáig és apáig, de legfeljebb csak a méhen belüli emlékekig visszamenve próbál megérteni egy emberi lelket, a felszínen jár…”

5 tény 2,5 évtized tanácsadói tapasztalatából

 • Ha nincsenek bizonyos ismereteink és modelljeinka párkapcsolatról és a boldog családi együttélésről, tudatosan és tartósan nem tudunk formálódni, és tehetetlenül állunk a kudarcainkkal, akár addig is eljutva, hogy teljesen elutasítjuk azt, hogy nyitottak legyünk a párkapcsolatra. Pedig nem ez lenne a megoldás!
 • Egy párkapcsolati diszharmónia nem tud tartósan helyreállni,továbbá nem tud tartósan örömteli, harmonikus szinten maradni egy életre szólóan csak attól, hogy elsajátítottuk a helyes, tiszteletteljes kommunikációt és az együttműködés szabályait ismerjük. Ez csak a felszín. Nagyon fontos a párkapcsolatot keresőknek, illetve abban élőknek a lehető legtöbb szintű ismeretet elsajátítani ahhoz, hogy a tartós, boldog párkapcsolatot – azaz a család alapjait – felépítsék, hogy abban tartalmas, élvezetes, boldog életet tudjanak együtt megélni.
 • Ha a párkapcsolatban élő nem ismeri a párkapcsolat anatómiáját, azaz tudatosan nem sajátította el, hogyan működik egy harmonikus, boldog kapcsolat illetve család és saját családjában nem látta a jó mintát, akkor nem lesz képes azt boldoggá formálni. Ami lesz: patológiásan, azaz „betegesen” működő párkapcsolat– ahogy ezt sokan tapasztalják saját életükben illetve környezetükben is.
 • Haegy párkapcsolati tanulási folyamat során negligáljuk a Lelket és a Szellemet, azaz ha nem veszünk tudomást az ember több dimenziós létéről (a test, lélek, szellem egységéről), akkor a párkapcsolati ismeretek teljességéről sem tudunk beszélni. Elengedhetetlen a spirituális dolgokat is belevonni, hogy a párkapcsolat mibenlétét a maga teljességében megértsük.
 • Amíg a szülők, nagyszülők, ősök rossz párkapcsolati mintái nincsenek feloldva, és nincsenek jó és új minták a pár tagjának rendszerében, amíg saját karmáikkal bajlódnak különféle életterületeiken és nem oldják fel valamilyen módszerrel, addig minimális az esély arra, hogy a párnak egyéni és párkapcsolati élete, párkapcsolati működései jók lesznek. (Arról nem is beszélve, hogy egy párkapcsolati jó megoldás utódaik életét is befolyásoló – könnyítő folyamatairól is szó van, hiszen amit az egyén és a pár generációsan is megoldott, azokat a terheket már nem kell az utódoknak cipelniük.)

A tréning célja:

Alap dolgok tisztánlátása nélkül a párkapcsolati nehézségek csak alig-alig plasztikázhatóak. Cél a párkapcsolat működésének teljes ismerete, A-tól Z-ig.

Továbbá a tréning maximálisan alkalmas arra, hogy a saját párkapcsolatod működését átgondold, formáld, jobbá tedd, ráláss a jelenlegi mechanizmusokra és képes legyél változtatni azokon, hogy a méltó társad megtaláld, vagy a jelenlegi párkapcsolatodat formáld. A változás alapmódszere az Újrahangolás®. Ezzel minden oldható, és a jó minták elsajátíthatók.

Kiknek szól?

Keresőknek, párkapcsolatban élőknek és párkapcsolatban még nem élőknek, párkapcsolatukon javítani akaró egyéneknek és pároknak, és szimplán érdeklődőknek, hogy jól tudjanak működni és működtetni, a maguk örömére, haladására, fejlődésére, családjuk és gyermekeik jövőjének érdekében.

Hogyan épül fel a tréning?

A tréning 9 napos, ami 2-2-2-3 napos blokkokban végezhető el, az alábbiak szerint:

A képzés végén a hallgatók oklevelet kapnak!

1. Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis /rövidítve TA – 2 nap

2 nap csak magadról, ahol Eric Berne pszichiáter összes modelljét elsajátíthatod, amely kulcsot ad az élet nagy területeinek megoldásához. Saját élmény, önismeret, megoldás.

Kiknek szól?

Azoknak ajánljuk, akik magukat hatékonyan, gyors módszerrel szeretnék megismerni, formálni, és életüket helyes mederbe szeretnék terelni bármely életterületen (személyes út/magánélet, párkapcsolat, gyermeknevelés, családi, társas és munkahelyi kapcsolatok, anyagi terület, testi / lelki egészség).

tranzakcióanalitikus tréning

A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer modelleken keresztül nagyon frappánsan mutatja meg bárki számára, hogy honnan erednek a problémái (múlt), mi a jelen állapot (azaz mi a „diagnózis”, hol tart a változási folyamatában), valamint hogy mit és hogyan kell változtatni ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka). Általában egy-egy ügyféltalálkozáskor 1-2 modellt veszünk át, és nagyon gyors változás tapasztalható az egyéni, a párkapcsolati és gyermeknevelési területeken is, csak hogy a legfontosabbakat emeljük ki.

Javasoljuk a kurzust szakembereknek is: a módszert folyamatosan alkalmazzuk tanácsadásokon, az ügyfelek legnagyobb örömére és megelégedésére, hiszen végre ők is megértik, hogyan működtek eddig, és miért pont úgy, ahogy. Illetve megtudják, hogyan lehet pár hónap alatt teljesen más működésmódra áttérni, ami elvezeti őket az örömhöz, a boldogsághoz, a nyugalomhoz, a bőséghez. Ami a legjobb, hogy a módszer annyira hatékony, hogy pár hónap után egy boldog, kompetens, sikeres emberrel találkozunk ismét. (Ez óriási érték, egyetlen – általam ismert más populáris módszer sem képes ekkora változtatást elérni!).

Ha szakemberként azt kérdeznék tőlem, hogy mi az, amit szerintem minden embernek el kellene sajátítani a pszichológiából, hát ez a pár napos ismeret. Használható az élet minden területén, ha valaki kompetens cselekvőként szeretné életét kézbe venni, és nem csak sodortatni akarja magát az élet zavaros vizén.

Vallomás

Berne módszerét a pszichológia egyetem, valamint kb. 1000 órás csoportos és egyéni önismereti, meditációs és egyéb pszichológiai kurzus, kötelező terápia után végeztem el, először 3 napban. Akkor jött Magyarországra a módszer, több külföldi terapeuta, tanácsadó, szervezetfejlesztő tanított minket.

Döbbenetes élmény volt, amikor az egyes modellek megismerése után „diagnózist” készítettünk / készítettem magunkról / magamról: messze volt a kívánatostól… De még azon túl is…

A három napos kurzus után mindannyiunk élete gyökeresen megváltozott. Az enyém oly módon, hogy már 28 évesen bele tudtam állni a feladatomba, egyetem után 2 évvel rögtön sikeres vállalkozásba kezdtem (nagyon ritka volt akkor, 25 éve), és olyan kompetenciákra tettem szert, amelyet sem az egyetem, sem a cirka 1000 órás önismeret és terápia nem tudott megadni számomra.

Utána elkötelezett híve lettem a módszernek (a hasonló elnevezésű egyesület titkára voltam évekig). Akinek csak lehet, egyéni formában, terápiás vagy tanácsadói órákon folyamatosan adom át a modelleket.

Mindig is imádtam az anyagot, hiszen minden egyes lépése nagy „aha” élmény a kliens saját életére vonatkozóan.

Egy tanácsadónak is kell az öröm – ez a módszer pedig megadja: nagy lépésekben haladhat ügyfele. Ennél jobb közös érzés aligha van, ami a haladást illeti.

Sajnos az ismeret nem annyira közismert, mint annak lennie kellene.

Tankönyv nincs róla.

Most úgy döntöttem, hogy ismét indítok csoportos kurzusokat – ahogy sok- sok évvel ezelőtt –, hogy minél többen ismerjék és használják ezt a módszert saját életük alakítására.

Hogyan használható a módszer?

A tranzakcióanalízis modelljeinek ismerete önmagában óriási változást indukál.

Ugyanakkor, ha valaki szakemberként vagy laikusként illeszteni szeretné saját módszeréhez, jelezzük, hogy nagyszerűen katalizál olyan tanácsadói vagy spirituális módszereket is, mint oldásokat, a théta healing ásásait, SVT-t, a kineziológiát, és sok más hasonló módszertani ág eredményeit, amelynek első lépése a magunkba nézés, a problémák meglátása. Az eredmény tehát az lesz, hogy még gyorsabban célt ér mindaz, amit el szeretnél érni az életedben. Módszertan: tesztek, kérdőívek, elmélet, gyakorlat.

 • Sorskönyv és sorskönyvi folyamatok – Milyen hatásokra, milyen szülői programokat felvéve rakja össze a gyermek a földi életútját, és hogyan alkot ebből forgatókönyvet? Mit tegyünk, ha rájövünk, hogy vannak területek, amikor ez a sorskönyv nem jó, hibás, tévútra vezet, nem ezt szeretnénk élni? Mi van, ha egyes területeken a szülői mintákat éljük? Hogyan változtassunk rajta? (A kurzuson ezt átvizsgáljuk, és a változtatás irányát illetve a lépcsőket akár ott meg is határozhatod.)
 • Én-állapotok – Hogyan és milyen érzés- és gondolati világban létezem, élek, viselkedek? Miért pont úgy, és mi ennek a (sajnálatos) következménye életterületeimre, kapcsolataimra? Hogyan változtassak, hogy környezetemmel (párommal, családommal, szüleimmel, gyermekemmel, még ha az kamasz is) harmonikusan kijöjjek?
 • Tranzakciók  – Milyen kommunikációs helyzeteket alkalmazok? Honnan gyökereznek ezek? Milyen eredményre vezetnek? Honnan származnak a veszekedések, egyet nem értések? Mikor van béke? Boldog vagyok-e attól és abban, amit működtetek? Ha nem, miként változtassak? (Ha döntöttél a változás mellett, akár a tanfolyamon helyben meg is csinálhatjuk).
 • Életpozíciók – Jól vagy-e a bőrödben – minden tekintetben? Ha nem, látni fogod, miért nem. A modell bemutatja, hogy kikkel veszed körül magadat, ha bizonyos helyzetben és állapotban vagy. Ha nem komfortos, boldogító és nem egészséges ez számodra, a lelkednek nem okoz ez örömöt, akkor akár a tanfolyamon is hozhatsz egy döntést, hogy mit szeretnél helyette elérni. A módszer pedig megmutatja, mire és hogyan fókuszálj. Az eredmény: garantáltan el fogsz jutni oda, hogy a pozitív változást el is érd akár pár hét alatt.
 • Stroke-ok, mint elismerés (angol szakszó, fordítása nem lehetséges, de tartalma annál inkább lényeges) – Kaptál-e eleget, vagy megsérültél? Hogyan bántak ezzel a szüleid? Ha valamiben hiányod van, akkor az történik, hogy környezetedtől, párodtól ezt fogod „követelni”, ugyanakkor, ha adja, nem tudod befogadni. Tudod-e, hogy vajon miért nem? A párkapcsolati problémák egy része itt is gyökerezik. Akarod-e korrigálni? A modell megmutatja, hogyan lehet. Ez a modell továbbá összefügg önértékeléseddel, önbizalmaddal, amely oly sok ember életében nagyon alacsony és sérült.
 • Játszmák – Minden játszma vége „dráma”, sírás, haragvás, a szereplők sérülnek benne. Mégis miért csinálja az ember, ha magának és másnak fájdalmat okoz vele? Hogyan lehet kijönni belőle? Milyen berögzült szerepek vannak, amelyeket ilyenkor cipel az ember? Ha van benned ilyen szerep, a kurzuson leteheted. Megtanulod, hogy hogyan mászhatsz ki egy játszmából, ha már elkezdődött, de még inkább azt, hogyan hagyd el életedből a sérülések gyűjtését.
 • Gátló parancsok  – 12 ilyen parancs van, óriási jelentőségű ennek ismerete felnőtt létünkben, és a gyerekeinknél is. Mit okoz, ha ezek közül akár egyet is megkaptál szüleidtől?  Általában 5-7 darabot cipelünk, ezért megy nehezen az élet! Hogyan adjuk át gyermekeinknek? Hogyan csináljuk, hogy ne adjuk tovább? Természetesen megtanulod ezek feloldását is.
 • Szülőtől kapott előírások – Ezek alapján „kormányozod életedet”, és adsz „gázt” életed folyamatának, ugyanakkor van néhány felesleges előírás, amely vagy komoly energiát vesz el tőled és / vagy  megakadályoz abban, hogy egyenes úton saját tervezett, vállalt célod felé haladj. Amikor megszületünk, egy meghatározott mennyiségű életenergiát kapunk. Ezt fordíthatjuk magunkra, de odaadhatjuk persze másnak is. (Érdemes ugyanakkor tudni, hogy más is kapott pont elég energiát az életéhez, de élhet úgy is, hogy folyamatosan a másokét halássza el.) Fontos ismeret ez, hogy ne más életét éld vagy valósítsd meg, és hogy ne csak döcögve adj energiát a dolgaidnak. Szülőtől jövő programok ezek, melyeket megváltoztathatsz.
 • Időstrukturálás – Felgyorsult az idő, vajon jól használom-e fel, vagy elfecsérlem? 6 féle időminőségben mehet el az időm. Vajon miért tartózkodok bizonyos időminőségben többet? Van-e ennek haszna számomra, vagy elfecsérelt időminőségek ezek?  Van-e bennem hárítás bizonyos időminőségben, és hogyan jelentkezhet ez életemben?  Ennek megértése vezet ahhoz, hogy jól gazdálkodjunk életünkkel.  Hogyan hasznosíthatom sokkal jobban az időmet? Miért folyik ki időnként a kezemből? Ha nem felel meg a kapott „diagnózis” magadról, a kurzuson elindulhat a változás.
 • Szerződések magammal, másokkal, az élettel… – A szerződések minket segítő eszközök életünk vezetésében. Segít saját magunk menedzselésében, életünk irányításában, kapcsolatainkban. A szerződésekkel képesek vagyunk arra is, hogy meghúzzuk az egészséges határainkat is (lelki életünkhöz ez elengedhetetlen). Védelmet jelent életünk folyamataiban. A jól működő kapcsolatok feltétele ennek tudatos ismerete: van szóbeli, írásbeli, de elsősorban a tudás erről az eszközről az, ami segíti életünk sikeres menedzselését.
 • Konfliktuskezelés – 5 jellemző konfliktuskezelési mód van, amely árulkodik arról is, hogy a személy harmonikusan működteti-e belső dinamikáját vagy sem. Érdemes megismerni, hogyan oldjuk meg a problémáinkat, továbbá ha a konfliktusok kezelésében diszharmóniát érzékelünk, vagy a konfliktusainkat nem tudjuk jól megoldani. Kulcsot kap ahhoz, miként lehet a megoldási módot eredményessé tenni.

 

Tranzakcióanalízis tréning / TA

Önismeret felsőfokon - (2 nap)
69.000 Ft Ez bruttó ár, számlát adunk, elszámolható.
 • 2020. Március 21. és 22.
  (szombat 10-18 és vasárnap 09-17)

Jelentkezés:

Választott időpont:
2020. Március 21-22

Ki vezeti:

Várnai MyrtillVárnai Myrtill
felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő (közgazdász), alternatív pszichológus, csoportterapeuta, coach tanár

Kérdés esetén engem keress vagy nekem írj!

Evelin - Life CoachHorváth Evelin
Coach, Oktatásszervezés

Telefon:
+36 (20) 340 6519
E-mail:
evelin@ujrahangolas.hu

Helyszín:  1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17.

Helyfoglalás:

15.000 Ft regisztrációs díj befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másik alkalomra felhasználható vagy másra átruházható ugyanerre a képzésre.

Utalási adatok:

Számlaszám: 50420874-10001095-00000000,
Takarékbank, Fényközpont Kft.

Az utalás során a közlemény rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is megfelelő).

Jelentkezési határidő:

A jelentkezésről egy visszaigazoló e-mailt kaptok, azonban a korlátozott férőhelyek miatt a részvételt a regisztrációs díj befizetése után tudjuk biztosítani. Amennyiben a tréning indítását megelőző 1-2 hétben láttad meg a hirdetését, és szeretnél még jelentkezni, kérlek, érdeklődj e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még számodra helyet biztosítani.

2. ÚJRAHANGOLÁS® – Alapfok – 2 nap

Azon munkahipotézisre épít, hogy az ember multidimenzionális lény, azaz testből, lélekből és szellemből áll. A jelenkori modern pszichológiának nagy hiánya és egyben problémája is (ezért is éli sajnos válságkorát, hiszen több esetben sem válaszokat, sem módszereket nem tud adni a megoldások keresőinek) – írom ezt klinikai szakpszichológusként, alternatív pszichológusként és felnőtt és gyermek coachként is –, hogy csak a jelen fizikai életünket veszi figyelembe (azaz a megfogantatástól a halálig tart az élet), és sem az igazi múltját, sem a jövőjét (transzcendencia) még csak meg sem említi.

Sajnos ezzel egy olyan helyzetet teremt, hogy az egyéni élet sorskerekéből kiragad mondjuk egy forgásnyit, és igyekszik azt úgy „tálalni”, hogy megszületésünkkor nem volt semmi, halálunk után szintén semmi nem lesz, de igyekezz értelmes és boldog életet élni… de minek is?

Mitől van az, hogy számtalan problémára nincs jelen életbeli magyarázat, sem megoldás? Minek engedjem el a haragomat, az igazságomat, a hatalomvágyamat, önzőségemet és legyek, kedves, szeretetteljes?

Olyan tudatlanságban élhetünk akár, hogy azt sem tudjuk, hogy mitől betegszünk meg, mitől mennek tönkre párkapcsolataink, vagy mitől jönnek komoly anyagi veszteségek.

Kinek szól?

Azoknak ajánljuk a képzést, akik szeretnének tágabb perspektívából rálátni az életre, és / vagy ezen kérdésekre nyitottak, és a megoldásokat – többek között –  innen is szeretnék meríteni.

Azon segítő szakembereknek is ajánljuk, akik új, hatékony, önálló vagy kiegészítő módszerre, új megközelítésre vágynak ügyfeleinek problémák megoldására során. Alapszinten az egyéni elakadásokra fókuszálunk.

  középfokú kurzuson elmélyítheted a megszerzett ismereteket, elméletben és gyakorlatban is elsajátíthatod, hogyan segíts családtagjaidnak, gyermekeidnek, barátaidnak, párodnak.

Amennyiben professzionális szinten szeretnéd végezni, mostani munkádba beilleszteni, lehetőséged van tovább tanulni a felsőfokú képzésen.

Ha szeretnél konzulenssé válni, várunk szeretettel a vizsga előkészítőn és a vizsgán.

 Témák 

 • Teremtés, eredetünk, jövőnk
 • Mi értelme az életnek, merre tartunk?
 • Honnan tudható az, hogy tiszta az egyén kapcsolódása és tiszta az energetikája?
 • Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a problémás testmező? Hogyan jelentkezik ez (testi betegségekben, viselkedésbeli zavarokkal)?
 • Mitől nem működnek az életfeladatok – energia szintű magyarázatok, hibás programok? Elementálok, entitások stb.
 • Életünket, kapcsolatainkat, működéseinket befolyásoló energiák, ezek csoportosítása, kezelése.
 • Gátló programok kivételének gyors technikája.
 • Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan.
 • Területek, amelyek az elsajátított módszerekkel javíthatók: egyéni elakadások, gyermeknevelés, párkapcsolat, munkahelyi és anyagi gondok, egészség.
 • Módszertan: elmélet, gyakorlat

Az  Újrahangolás® alapfokú tréning az Újrahangolás® konzulens, a Life coach, Párkapcsolati coach, Business Coach, Integratív Gyermek coach, Egységtanos® képzés tanfolyamok első része is, mely önállóan is elvégezhető.

Időpontok és jelentkezés

ÚJRAHANGOLÁS® – Alapfok
69.000 Ft Ez bruttó ár, számlát adunk, elszámolható.
 • Március 28-29
  (szombat 10.00-18.00, vasárnap 9.00-17.00)

Jelentkezés:

Választott időpont:
Március 28-29

Ki vezeti:

Várnai MyrtillVárnai Myrtill
felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő (közgazdász), alternatív pszichológus, csoportterapeuta, coach tanár

Kérdés esetén engem keress vagy nekem írj!

Evelin - Life CoachHorváth Evelin
Coach, Oktatásszervezés

Telefon:
+36 (20) 340 6519
E-mail:
evelin@ujrahangolas.hu

Helyszín:  1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17.

Helyfoglalás:

15.000 Ft regisztrációs díj befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másik alkalomra felhasználható vagy másra átruházható ugyanerre a képzésre.

Utalási adatok:

Számlaszám: 50420874-10001095-00000000,
Takarékbank, Fényközpont Kft.

Az utalás során a közlemény rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is megfelelő).

Jelentkezési határidő:

A jelentkezésről egy visszaigazoló e-mailt kaptok, azonban a korlátozott férőhelyek miatt a részvételt a regisztrációs díj befizetése után tudjuk biztosítani. Amennyiben a tréning indítását megelőző 1-2 hétben láttad meg a hirdetését, és szeretnél még jelentkezni, kérlek, érdeklődj e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még számodra helyet biztosítani.

3. ÚJRAHANGOLÁS® – Középfok – 2 nap

Cél az, hogy képessé válj saját magad, családod, gyermeked alapvető betegségeit, lelki zavarait kezelni, rendezni, öngyógyítással egészségessé tenni. Fókuszálunk a mindennapi élet alaptörvényeinek megismerésére, hogy magadban, kapcsolataidban (társ, munkahely, család), gyermekeidben a harmóniát, békét meg tudd teremteni.

Megoldásokat fogsz megtalálni akár évek, évtizedek megoldatlan problémáira (magad számára, valamint párkapcsolatnál, gyermekeidnél, családi működésekben, anyagiakban, testi és lelki megakadásokra, betegségekre is).

 • mentális és lelki egészségalapja (ez szülőként és párkapcsolati témában érintetteknek is elsődlegesen fontos) a jelen és a generációs minták ismerete, felismerése és módosításaMinden fő életterületet átvizsgálunk és megtanulod a megoldásának, feloldásának módját és új programok elsajátítását. (Életterületek, melyekre a generációk és sorsdöntések rányomták a bélyeget: mentális-lelki egészség, testi betegség / egészség, életszemlélet, párkapcsolatok és egyéb kapcsolatok alakítása, gyermeknevelés, anyagi dolgok).
 • Mélyebben érteni fogod a testi betegségekkialakulásának lelki –  transzcendentális  motívumait, továbbá azon betegségek eredőjét, melyek a szellemi – felsőbbik én szinthez kapcsolódnak. (Ezeket tudja nehezen orvosolni a hagyományos ellátás.). Ismerni fogod a prevenciót, és ha már a környezetedben valaki bekerült a betegségbe, (meg)értéssel, kiegészítő támogatással tudsz neki segíteni. Képessé válsz saját magad öngyógyítással is segíteni, továbbá családod, gyermeked alapvető betegségeit, zavarait kezelni, rendezni, kiegészítő elemként egészségessé tenni. ( Nem helyettesíti az orvosi ellátást!)
 • Áttekintjük az alapkérdéseket: miért vagyok a világon, mi az életfeladatom, munkaterületem, miben és hogyan tudnék boldog lenni, és ezek vonatkozásában az anyagi elakadások áttekintésemegoldásának, oldásának módjai, generációs minták tükrében, az Újrahangolás® módszerével.
 • A gyermeknevelést más perspektívába teszi.Új módszereket, technikákat ad a gyermekek testi–lelki egészségének megőrzéséhez, helyreállításához. Technikát ad a gyermek képességeinek emeléséhez, fejlesztéséhez, valamint az iskolai követelmények során a tudásanyagok hatékony elsajátításához. Képessé válsz gyermeked képességeit magasabb szintre hozni, hogy azok a tanulási eredményekben is megjelenjenek és közben gyereked sokkal könnyebben, örömtelibben tanuljon. (Nem képességfejlesztő foglalkozásokról és szakkörökről hallasz majd itt, nem is közös képességfejlesztési módszerekről…) Ha a gyermek téma éppen nem aktuális (még/már) nálad, saját magad formálását fogod megérteni, és az elsajátított ismereteket alkalmazni.
 • Megismered a párkapcsolat szellemi szintű kapcsolódásának törvényeit. Érteni fogod, honnan eredeztethető a nehéz illetve a jól működő párkapcsolat, fogod tudni ezt változtatni, annak ellenére is, ha a társad nem partner még a változásban, a te szellemi folyamataidra.  Megérted és elsajátítod a párkapcsolat formálásának szelíd módját, lehetőségeit, perspektíváit. Hasznos ismeret ez akkor is, ha van párkapcsolatod, és akkor is, ha még nincs.

Kinek ajánljuk: 

Azoknak a hétköznapi embereknek, családanyáknak, apukáknak, idősnek, fiatalnak, akik a mindennapi gondoktól lelki és/vagy testi megakadással küzdenek, akár olyannal is, amit a mai lélek illetve orvostudomány még nem teljesen vagy egyáltalán nem tud kezelni, rendezni.

Azoknak is szól a tanfolyam, akik segítő szakmában vannak, vagy természetgyógyászok, és eszköztárukat bővíteni, frissíteni szeretnék.

Időpontok és jelentkezés

ÚJRAHANGOLÁS® – Középfok
69.000 Ft Ez bruttó ár, számlát adunk, elszámolható.
 • Február 01-02.
  (szombat 10.00-18.00, vasárnap 9.00-17.00)

Jelentkezés:

A középfokú kurzuson elmélyítheted a megszerzett ismereteket, elméletben és gyakorlatban is elsajátíthatod, hogyan segíts családtagjaidnak, gyermekeidnek, barátaidnak, párodnak.

Amennyiben professzionális szinten szeretnéd végezni, mostani munkádba beilleszteni, lehetőséged van tovább tanulni a felsőfokú képzésen.

Ha szeretnél Újrahangolás® konzulenssé válni, várunk szeretettel a vizsga előkészítőn és a vizsgán.

Ki vezeti:

Várnai MyrtillVárnai Myrtill
felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő (közgazdász), alternatív pszichológus, csoportterapeuta, coach tanár

Kérdés esetén engem keress vagy nekem írj!

Evelin - Life CoachHorváth Evelin
Coach, Oktatásszervezés

Telefon:
+36 (20) 340 6519
E-mail:
evelin@ujrahangolas.hu

Helyszín:  1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17.

Helyfoglalás:

15.000 Ft regisztrációs díj befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másik alkalomra felhasználható vagy másra átruházható ugyanerre a képzésre.

Utalási adatok:

Számlaszám: 50420874-10001095-00000000,
Takarékbank, Fényközpont Kft.

Az utalás során a közlemény rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is megfelelő).

Jelentkezési határidő:

A jelentkezésről egy visszaigazoló e-mailt kaptok, azonban a korlátozott férőhelyek miatt a részvételt a regisztrációs díj befizetése után tudjuk biztosítani. Amennyiben a tréning indítását megelőző 1-2 hétben láttad meg a hirdetését, és szeretnél még jelentkezni, kérlek, érdeklődj e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még számodra helyet biztosítani.

4. PÁRKAPCSOLATI DINAMIKÁK A GYAKORLATBAN – 3 nap A párkapcsolat szellemi – spirituális – lelki síkjai – a gyakorlati munka tükrében

Azt a területet járja körül és módosítja személyre szabottan a párkapcsolatot végigelemző, kiveséző, áttisztító, átalakító gyakorlati munka, amelyek

 • egyéni tulajdonságaid, képességeid által vannak blokkolva,
 • öröklött generációs mintáidból, örökölt – „hozott” – sorsod által kaptál,
 • tudattalan folyamataid gátolnak (ez lehet jelen életbeli vagy előző életbeli, hozott információk, lenyomatok).

Ezeknek azért fontos az átalakítása, mert a rezonancia törvénye miatt, ha te kerek egész vagy, a partnered is az lesz, avagy azzá válik, valamint ha benned még nincsenek megoldva jelentős elemek, akkor olyas valakit fogsz bevonzani, akinél szintén sérült az adott terület.

Ha nem két kerek egész ember él együtt vagy találkozik, hanem ebben – abban sérültek, akkor az történik, hogy amikor a sérült részek felszínre kerülnek az együtt járás / együttélés során, a kapcsolat előbb-utóbb problémássá válik.

És addig lesz megakadás a párkapcsolat bizonyos területén, amíg az ezt „hordozó” személy, meg nem oldja.

Azt vonzzuk magunkhoz, ami magunkban nincs még megoldva, azaz a másik tükröt mutat.

A foglalkozás során minden sérült elemet képes leszel feltárni és megoldani (vagy ha még marad valamennyi, akkor ennek feloldásához az Újrahangolás® eszközével kiváló módszertant fogsz kapni). Az átmosott, kitisztított új személyiségeddel pedig képes leszel a mostani párkapcsolatodon is alakítani, ha szeretnél.

Tapasztalatok szerint párok úgy tudnak jó szintű, boldog párkapcsolatban élni, ha

 • megvannak a jó párkapcsolati modelljeik (a tanulási fázisban ezeket elsajátítod),
 • lerakta szülei, ősei rossz mintáit (itt lerakhatod),
 • kitisztította jelen és előző életek beszűrődő rossz programjait (itt megteheted),
 • ha megszünteti téves párkapcsolati hitrendszereit (itt felülírod),
 • ha az egyén kész jelen és előző életbeli nem szeretetteljes kapcsolatainak oldására, a megbocsátásra, esetleg karma oldásra (itt gyakorlati módszereket kapsz erre),
 • ha elsajátítja a lelki és szellemi szintű (igen, ilyen is van) konfliktuskezelési módszereket,
 • ha érett személyiséggé válik (ehhez modelleket kapsz, és begyakorolt működéseket).

Témák:

 • Teremtés, eredetünk, jövőnk a párkapcsolat tükrében.
 • Mi értelme a párkapcsolatnak?
 • Honnan eredeztethető a párkapcsolat problémája MÉG, ha nem a jelen életből és nem a szüleinktől?
 • Párkapcsolati probléma és megoldástérkép szerkesztése  – párkapcsolatot gátló tényezők, illetve megoldást jelentő elemek.
 • 4 szintű feltáró munka:
  • Tudatos szint: párkapcsolati minták (és tagadások), modellek, hiedelmek, következtetések jelen életben.
  • Tudattalan szint: a látható, hallható információk alapján a tudattalanban összegyűjtött téves információk, következtetések, saját és kapcsolati működésminták, párkapcsolati programok feltárása.
  • Előző életbeli szint: karmák (szerződések, fogadalmak, kötések, stb.), előző életbeli minták, programok, generációs folyamatok feltérképezése.
  • Energetikai szint: a testmezőben (aurában) és csakrákban tárolt elementálok, entitások, blokkok; kapcsolódás.
 • Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a blokkolt, nem tiszta testmező egy párkapcsolatban? Miért alakult ki?
 • A feltárt 4 szint megoldó képlete
 • Gátló programok, hiedelmek, blokkok stb. kivételének gyors technikája
 • Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan

Módszertan: elmélet, gyakorlat

Időpontok és jelentkezés

PÁRKAPCSOLATI DINAMIKÁK A GYAKORLATBAN
91.000 Ft Ez bruttó ár, számlát adunk, elszámolható.
 • Február 24-25-26.
  (hétfő 09.00-17.00, kedd 09.00-16.00, szerda 09.00-16.00)

Jelentkezés:

Ki vezeti:

Várnai MyrtillVárnai Myrtill
felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő (közgazdász), alternatív pszichológus, csoportterapeuta, coach tanár

Kérdés esetén engem keress vagy nekem írj!

Evelin - Life CoachHorváth Evelin
Coach, Oktatásszervezés

Telefon:
+36 (20) 340 6519
E-mail:
evelin@ujrahangolas.hu

Helyszín:  1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17.

Helyfoglalás:

15.000 Ft regisztrációs díj befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másik alkalomra felhasználható vagy másra átruházható ugyanerre a képzésre.

Utalási adatok:

Számlaszám: 50420874-10001095-00000000,
Takarékbank, Fényközpont Kft.

Az utalás során a közlemény rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is megfelelő).

Jelentkezési határidő:

A jelentkezésről egy visszaigazoló e-mailt kaptok, azonban a korlátozott férőhelyek miatt a részvételt a regisztrációs díj befizetése után tudjuk biztosítani. Amennyiben a tréning indítását megelőző 1-2 hétben láttad meg a hirdetését, és szeretnél még jelentkezni, kérlek, érdeklődj e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még számodra helyet biztosítani.

A tréning teljes ára 298.000 Ft.

Egy összegű fizetés esetén 15% kedvezményt biztosítunk, így a tréning teljes ára 253.300 Ft.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email