Testi betegségek alternatív kezelése


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Simonton tréning

A daganatok kezelésére egy onkológus orvos – pszichológus házaspár (Simontonék) kidolgoztak egy hatékony alternatív módszert, mely a relaxációra és a képzelet erejére épít.

A daganatos betegségek összefüggésben vannak az immunrendszer védekezőképességének felborulásával. Kutatások rámutattak arra, hogy naponta nagyon sok torzult és rossz sejt található a szervezetünkben, amit egy jól működő immunrendszer kivéd, azaz a fehérvérsejtek egyik fajtája, a természetes ölősejtek elpusztítanak. Ha az immunrendszer felborul, akkor ezen fehérvérsejtek száma kevesebb lesz, vagy nem ismerik fel a feladatukat. Ennek következtében nem tudják „felfalni” a termelődött sok felesleges sejtet, a daganat tehát elkezd nőni, burjánozni.

A képzelet és a gondolat gyógyító hatására szintén kutatások mutatnak rá, csak éppen csak nem biológia és biokémiai, hanem kvantumfizikai kutatások.

A kvantumfizika rezgésekkel foglalkozik. A kutatók alapkísérletükben döbbenten tapasztalták, hogyha egy atom részecskéire odafigyelnek, akkor az ott lévő részecskék természetüket megváltoztatják. Tovább menve azt tapasztalhatjuk, hogy a részecskék akár mozgásukat, mozgási irányukat is képesek megváltoztatni.

Szervezetünk atomokból áll, az atomok pedig további részecskékből (proton, neutron), melyekre ugyanígy igazak a fizikai kísérletek.

A gyógyítás ezt használja tehát ki: a gondolat és képzelet erejével indítja be a szervezet öngyógyítási mechanizmusát. Azaz a képzelettel megerősíti azt, hogy a daganat feloszlik, megeszik a fehérvérsejtek stb., ezáltal a gyógyulás aktiválását a beteg saját képzeletével elősegíti.

A kutatások további összefüggésekre mutatnak rá.

A daganatos betegség megjelenése előtt a személyt vagy erőteljes, és / vagy folyamatos stressz, és/ vagy erőteljes negatív érzelmi hatás érte. Ezt a személy nem tudta feldolgozni, ami az immunrendszer megborulását eredményezte. Erre mondjuk azt, hogy lelki tényező okozza a daganatos betegségeket.

Kutatások szerint a genetikai vagy környezeti ok viszonylag minimális százalék. Ha generációkon át megjelenik a daganatos betegség, nagyon gyakran akkor sem a genetika a ludas, hanem a stresszekre illetve az érzelmi helyzetekre adott nem megfelelő feldolgozási, stressz-kezelő mechanizmusunk.

A Simonton terápiában egyrészt rámutatunk a lehetséges lelki okokra, ezt segítünk feloldani, továbbá relaxált állapotban a képzelet erejével a szervezet öngyógyító mechanizmusait aktiváljuk.

Ez nem egy alkalmas folyamat. Mint ahogy a betegség kialakulása is egy folyamat volt.

A relaxációt hangrögzítőn felvesszük, otthoni gyakorlásra alkalmas hanganyagot adunk át a hozzánk fordulóknak, melyet alkalmanként alakítunk, ahogy a gyógyulási folyamat halad előre.

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->