Tízmilliószoros nap – meditáció


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

10 milliószoros nap – meditáció az Újrahangolás® módszerével

 

Szeretettel várlak 2019. november 18-án, hétfőn, délelőtt 9.30-tól és este 18.30-tól a tízmilliószoros nap energiáit felhasználó meditációra a változások, haladások jegyében.

KIEMELT TÉMA: bőség bekérése és párkapcsolati oldások is.

 

A saját kívánságokon túl behívjuk és megéljük a szeretet gyógyító hatásátmegéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását, a feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot, és akár – ha szeretnéd – a teljes és gyógyító önátadást. Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Mi az Újrahangolás®?

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni a valódi áramlásba (a FLOW-ba), megélve ezáltal a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már akár egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé.

Mitől más, mint egy átlagos meditáció?

Az Újrahangolás®módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást.

Miért is meditálunk (= tudatosan kapcsolódunk) ezen a napon?

Magunkért, az Egységért, a jó dolgok megvalósulásáért, és a szellemi szintű haladás megvalósulásáért.

Amikor elengeded, megkapod – de ezt megelőzően az oldásoknak, elengedéseknek kell megtörténnie. Nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, ha előtte a régieket nem emeljük ki.

Ugyanis ellenteremtésben leszel, és a várt dolgok nem fognak tudni megérkezni.

Ha viszont kiemeljük, elengedjük a régit, meg tudnak teremtődni a kérések és vágyak.

TapasztalatomTavaly év végén a 10 milliószoros napi meditáció során a szellemi szintű karmaoldások oly magasra tudtak érni, melynek eredményeképpen az egyéni magánéleti és munkabeli megvalósulások ugrásszerű formában indultak be.

Többszörös áldást kaptunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás a felettes énünkhöz (a tiszta Forráshoz, szellemünkhöz), amelyet nem feltétlenül lehet egy ülésben elérni.

Mind a délelőtti, mind az esti meditációban két szinten történik a folyamat, a kettő között szünetet tartunk – beszélgetünk, benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

A tízmilliószoros napon minden kérés, kívánság 10 milliószoros erővel hat. Az általános elengedéseken túl a meglévő, téged már nem építő, nem éltető érzések elengedésében működünk együtt.

Csak akkor tudsz új dolgokat betölteni, bekérni, ha az ezzel ellenkezőket, valamint a betöltést akadályozó gátakat, blokkokat elengeded.

Program:

Délelőtti program:

930-945: megérkezés, regisztráció

Első szintű folyamat:

1000 – 1100: (1000-tól indul a folyamat, a később jövőket nem tudjuk beengedni)

Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel):

1115 – 1215: A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. A folyamatról itt többet nem írok. A második szintű otthoni továbblépéshez anyagot fogtok kapni.

 

Esti program:

1830-1845: megérkezés, regisztráció

Első szintű folyamat:

1900 – 2000: (1900-tól indul a folyamat, a később jövőket nem tudjuk beengedni)

Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel):

2015 – 2115: A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. A folyamatról itt többet nem írok. A második szintű otthoni továbblépéshez anyagot fogtok kapni.

 

Ki vezeti?

Várnai Myrtill – felnőtt és gyermek szakpszichológus, tanácsadó, alternatív pszichológus, az Újrahangolás® módszer, a Szellemi és Lelki Life Coaching valamint az Egységtanos Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója és tanára (06-20-369-7596; varnaim@fenykozpont.hu )

Hozzájárulás: 10.000 Ft -15.000 Ft között (Te döntöd el, mennyit fizetsz).

Helyszín: 1013 Budapest (I. kerület), Attila u. 17. III.emelet. (Bővebb információt bejelentkezéskor adok.)

Helyfoglalás: Korlátozott hely áll rendelkezésre!

Helyedet csak akkor tudjuk biztosítani, ha részvételi szándékodat foglalóval biztosítod. A foglaló összege minimum 3.000 Ft.

Jelentkezés:

  • sms-ben, telefonon (06-20-369-7596), vagy e-mailen (varnaim@fenykozpont.hu)
  • 3.000 Ft befizetésével, mely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a programra. Kérjük utalással, egy előre egyeztetett időpontban személyesen vagy postai csekkes befizetéssel rendezni. Számlaszám: 65700103-10124835 (vagy 65700103-10124835-00000000), B3Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Ezen és az ezt követő napokon a teremtői nap energetikáját érdemes kihasználni, és egyéni haladásra is jelentkezni bármilyen témában. Várom jelentkezésedet!

közös energiatérben és együttműködésben ezen a napon tehát még jobban sikerül majd félelmeidet (legyenek azok tudatalattid legrejtettebb bugyraiban is), önmagad hibáztatását, bűntudataidat elengedni. Útra bocsáthatod bánatodat, veszteségeidet. Elengedheted haragodat és neheztelésedet, kitakarítva egyúttal életed különféle szereplőivel meglévő konfliktusaidat.

Következő tízmillószoros napok 2020-ban:

Március 9. hétfő

Június 5. péntek

Július 24. péntek

November 7. szombat

A rendezvény nyilvános, szívesen látjuk barátaidat is.

 

 

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->