Újgenerációs lélek- és szellemgyógyászat®


Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kétszintű tanfolyam – Gyakorlati alapok és professzionális ismeretekEgységtan

A vágyak megvalósulnak!   

Nagyon sokak kérésére ősztől nemcsak Budapesten, hanem más városokban is elérhető az Újgenerációs lélek- és szellemgyógyászat® tanfolyam.

Professzionális szakmai ismeretekre épül, gyakorlatorientált, azonnal hasznosítható tudást ad.

Lelki és testi problémák helyrehozatalára, felnőttek és gyermekek segítésére alkalmas módszert adunk át két szinten: saját alkalmazásra (I szint: Gyakorlati alapok) és másoknak való segítésre (II. szint: Újgenerációs lélek- és szellemgyógyász okleveles képzés)

Tartja: Várnai Myrtill szakpszichológus, alternatív – holisztikus pszichológus, szellemgyógyász.

Az Újgenerációs lélek- és szellemgyógyászat® tanfolyam tananyaga az Újkori szellemi gyógyítási módokat tanítja és gyakorolja be. Ötvözi a kvantumfizikára épülő gyógyítási technológiát és az információgyógyítást, alapja egy új pszichológiai megközelítés.

Tanfolyam indul, Neked!

Azaz azoknak a hétköznapi embereknek, családanyáknak, apukáknak, idősnek, fiatalnak, akik a mindennapi gondoktól lelki és/vagy testi betegséggel küzdenek, akár olyannal is, amit a mai orvostudomány nem mindig vagy egyáltalán nem tud meggyógyítani. (I. szint)

Azoknak is szól a tanfolyam, akik gyógyítanak, vagy természetgyógyászok, eszköztárukat bővíteni, frissíteni szeretnék. (I-II. szint)

A kétszintű képzéssel Újgenerációs lélek- és szellemgyógyász oklevélhez lehet jutni, és alkalmassá válsz arra, hogy – akár vállalkozási formában – segítői folyamatokkal támogasd – kezeld a hozzád fordulókat. (I-II. szint).

Minden betegséged (súlyos vagy enyhe), rossz állapotod, közérzeted oka a LÉLEK és / vagy a SZELLEM MEGBETEGEDÉSE.

Gyermekeknél a magatartásproblémák, hiperaktivitás, figyelemzavar, készségelmaradások és sok- sok egyéb probléma oka szintén ez.

Jelentkezés ide kattintva

A TESTBEN, A VISELKEDÉSBEN A SZELLEMED, LELKED BETEGSÉGEINEK TÜNETEI JELENTKEZNEK.

A nyugati orvostudomány a testi tüneteket tudja csak célba venni, a többi részünket nem tudja gyógyítani. Így a tünetek visszatérhetnek, vagy meg sem gyógyulnak, még a tartós kezelés ellenére sem. A gyermekek magatartásproblémájával nemcsak a szülő, de a hagyományos pszichológia is sokszor tehetetlen.

 • Bizonyított! A kvantumfizikusok már felfedezték, hogy a betegségek kimutathatóak a testünk körüli energiamezőben, és arra is rámutattak, hogy ezek már akkor megjelennek, amikor a testi tünetek még nem jelentkeznek. Ugyanakkor azt is kiemelték, hogy ezek a torzulások pusztán a testi tünet kezelésével (operációval, gyógyszerek szedésével) nem múlnak el véglegesen. Visszatérhetnek, más formában újra megjelenhetnek. Azaz a hagyományos orvostudományon kívül más gyógyító eljárás is szükséges, hogy a test, lélek, szellem egészsége tartósan helyreálljon.
 • Test, lélek, szellem egysége! Három részből állunk: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A fizikai testünk sűrű anyag, látjuk, tapintjuk. A lélektestünk és szellemtestünk láthatatlan. Látó kisgyerekek, tisztánlátó felnőttek azonban pontosan be tudják azonosítani, és különbséget is tudnak tenni a két ,,láthatatlan” részünk között. Amikor testileg már betegek vagyunk, a szellem és lélektesteknél is torzulások vannak. A gyermekek magatartásproblémáinak oka lelkük, szellemük nem megfelelő működése.
 • Hogyan működik? Szellemgyógyászattal (más néven pszichotronikával, bővebb információt itt találsz: Mi a szellemgyógyászat >>>) a testi betegségeket (gyermekeknél a képességelmaradásokat is) szellem – és lélekszinten kezeljük. Eredménye: a testi tünetek rendeződése, a gyógyulás. A gyermekek magatartásproblémáit, a felnőttek pszichés problémáit szintén szellem szinten rendezzük. Azok a problémák, amikkel szemben eddig eszköztelenek voltunk, a szellemi úton történő gyógyulás által megoldhatóvá válnak. Az eredmény: testben – lélekben és szellemben egészséges és harmonikus személy. Gyerekeknél ugrásszerű fejlődés, kezelhetőség, együttműködés tapasztalható.
 • Hogyan alakulnak ki a betegségek, zavarok? A testi tüneteket, a betegségeket a szellem és a lélek kommunikációs eszközként használja. Ha megismered a hármas egységednek (tested-lelked-szellemed) működését, annak törvényszerűségeit, betegségektől mentessé tudsz válni, és gyermekeid is harmonikusak, betegségektől, zavaroktól mentesek lesznek. Betegség akkor lép fel, ha a lélek-szellem harmóniája megbomlik. A betegség jelzés arra, hogy valamit nem úgy teszel, ahogy a szellemed-lelked megfelelőnek látja. Testi tünetekkel elkezd előbb finoman, aztán erősebben jelezni, végül képes súlyos tüneteket is produkálni, ha nem veszed a fáradtságot ahhoz, hogy meghalld ő(ke)t. Ha nem érted lelked, szellemed szavát, ha nem figyelsz rájuk, és nem ismered azok működéseinek alapelveit, ha nem a gyökerekből (szellem-, és lélektestből) kiindulva gyógyítod/gyógyíttatod magad, akkor a tünet kiújul, és/vagy máshol (is) felüti a fejét. A betegség gyökere a lélekben illetve a szellemben van, nem a fizikai testben. A testi tünet már csak következmény.

Pszichotronika, Újgenerációs lélek- és szellemgyógyász s tanfolyamot indítunk:

Jegyzeteket, írásos tananyagot ingyenesen biztosítunk.

Ajándék: szenzibil ( A lélek- és szellemgyógyász mérésekre alapozza a segítői folyamatot, ahogy a kineziológia vagy más módszer is. Ennek az eszköze nálunk a szenzibil.)

 • A tanfolyam alapját egy új terápiás koncepció, az Újrahangolás®
 • A tanfolyam csoportos, így intenzív gyakorlási lehetőségre van mód.

A tanfolyam fókuszában a testi – lelki megbetegedések holisztikus értelmezése (a tudomány és szellemtanok együttes alkalmazása, azaz a test – lélek – szellem egységére épül) és kezelése (felnőtteknél, gyermekeknél) áll, továbbá központi téma a társas kapcsolatok (társ, szülő-gyermek, munkahelyi, családi) harmóniájának megteremetése. A módszerrel sorskönyvet jobbítunk, alakítunk, formálunk, de leginkább átírunk, hogy az végre győztes legyen mind magunknál, mind gyermekeinknél.  (Sorskönyv: E. Berne-i koncepció vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy karmaoldás).

 • Test-lélek-szellem gyógyítása.
 • A kapcsolatok harmóniájának megteremtése, beállítása.
 • Gyerekeknél magatartásproblémák rendezése. Képességfejlesztés, tanulási problémák megoldása.
 • Testi, lelki betegségek gyógyítása (közte aura- és csakratisztítási módszerek).
 • Krónikus betegségek (például magas vérnyomás, daganat, meddőség kezelése).
 • Szenvedélybetegségek (pl.: dohányzás, túlsúly, szénhidrát függőség) kezelése.
 • Karma-oldás.
 • Kitérünk arra, hogy léteznek-e mágiák, átkok, rontások és más gátak a földi életutunk során, és megtanulod, hogy azokat hogyan lehet megszüntetni

Két szintű képzési folyamat: 4-4 napos.

 1. szint: alkalmassá válsz arra, hogy magadat, családodat segítsd testi – lelki szinten. Mindenféle lelki és testi problémák kiegészítő kezelését elsajátítod. A lelki problémák kezelését megtanulod.
 2. szint: alkalmassá válsz másokat segíteni, vállalkozást indítani. A két szint együttes elvégzésekor a második szint végén vizsga van, a tanfolyam oklevéllel zárul.

CÉL

Hogy képessé válj saját magad, családod, gyermeked alapvető betegségeit, zavarait kezelni, rendezni, öngyógyítással egészségessé tenni.

Fókuszálunk a mindennapi élet alaptörvényeinek megismerésére, hogy magadban, kapcsolataidban (társ, munkahely, család), gyermekeidben a harmóniát, békét meg tudd teremteni.

Technikákat tanulsz, amivel a kezeléseket, magatartási problémákat, társkapcsolati nehézségeidet rendezni tudod. Ha már praktizálsz, saját módszeredbe fogod tudni beilleszteni az új kezelési eljárásokat, technikákat. Ha még nem vagy segítő, akkor elsajátítod ennek minden csinját – binját, hogy másokat eredményesen tudj támogatni folyamataikban.

Időpontok:

HELYSZÍN: Budapest

Első rész: Szeptember 23-25 (Hétfő 9.00-16.00, Kedd 9.00-16.00, Szerda 9.00-14.00) (A képzés tartalma megegyezik az oktatási rendszerünk D moduljával)

VAGY

Október 11-13 (Péntek 14.00-18.00, Szombat 10.00-18.00, Vasárnap 10.00-16.00)

Második rész: Október 19-20 (Szombat 10.00-19.00, Vasárnap 9:00-17:00)

Harmadik rész: Január 11-12 (Szombat 10.00-19.00, Vasárnap 9:00-17:00)

A teljes képzés ára: 210.000 Ft.

Az első rész ára: 70.000 Ft

Jelentkezés

Ki tartja?

Várnai Myrtill – felnőtt és gyermek szakpszichológus, szellemgyógyász mester – tanár, tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő (közgazdász), alternatív pszichológus, csoportterapeuta, Újgenerációs Lélek- és Szellemgyógyászat összeállítója, tanára.

 

 

 

 

Horváth Evelin – Oktatásszervezés.
Telefon: +36 (20) 340 6519
E-mail: evelin@ujrahangolas.hu

 

 

 

A tanfolyam képessé tesz arra, hogy másokat is segíts gyógyulásukban (családtagjaidat, a hozzád fordulókat).

A tanfolyamot vizsgával zárhatod.

Helyfoglalás:

15.000 Ft befizetésével, amely összeg nem visszatéríthető, de másra átruházható ugyanerre a képzésre. Kérjük utalással vagy postai csekkes befizetéssel rendezni.

Számlaszám: 65700103-10124835-00000000, B3 Takarékszövetkezet, Morea Team Kft.

Az utalás során a „közlemény” rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: a jelentkező(k) neve, a tanfolyam(ok) neve (rövidítve is megfelelő)

Jelentkezési határidő:

A képzés előtt 6 nap. (Kérlek érdeklődj telefonon, ha későn láttad meg a hirdetést és szeretnél jelentkezni.)

Bár a jelentkezés folyamatos, de a korlátozott férőhelyek miatt a részvételi szándékot a beérkezések sorrendjében igazoljuk vissza. A helyet biztosítani a helyfoglalási díj beérkezése után tudjuk, ezért javasoljuk, hogy lehetőség szerint a legrövidebb időn belül kerüljön befizetésre a helyfoglalás összege.

Amennyiben a képzés indítását megelőző 1-2 hétben láttad meg a hirdetését, és szeretnél még jelentkezni, kérlek érdeklődjél e-mailben vagy telefonon, hogy tudunk-e még számodra helyet biztosítani a képzésre.

Mi a szellemgyógyászat?

Háromféle tested van:

 1. Van fizikai tested– ez az, amit látsz, ez hordozza a betegséged látható tüneteit. Ez az anyagi tested. A nyugati orvostudomány ezt gyógyítja.
 2. Van lélektested, ez nem annyira sűrű, mint a fizikai anyagi tested, ezért láthatatlan, de létezik. Tisztán látók és sok kisgyerek is látja ezt.
 3. Létezik szellemtested, amely még finomabb rezgésű, mint a lélektest, felépítése sajátos energia, hullámhossz, ennek is vannak szervei, amik szintén sérülhetnek jelen és előző életeink során.

Ha előző életedben valamelyik szerved megsérült, beteg volt, műtötték, kivették, ezek nyomai jelen vannak a lélektesteden és / vagy szellemtesteden. (Az asztrológiai elemzések is kimutatják azt, hogy mely szerved a leggyengébb pont, hol jelentkezhetnek a problémáid leginkább. Ezek okai itt kereshetők tehát.) Továbbá jelen életed is hatással van a lélektestedre: stressz, trauma, feldolgozatlan lelki dolgok, gyász, elvesztés, alacsonyabb rezgésű gondolataid, érzéseid (például bármi félelem, szorongás, mérgelődés, ítélkezések, nem-szeretetérzések valaki felé, utálat stb.) torzulást eredményeznek a lélektesteden, ill. szellemtesteden és azok finom fényrezgésű szervein.

A szellemgyógyászat tehát attól komplex, mert képes gyógyítani a finom testeket is, akár lelki, akár fizikai sérülés következett be.
Ismerős, ugye? Test – lélek – szellem egysége – egészsége, holisztikus gyógyítás. Ettől komplex a szellemgyógyászati módszer: mindhárom testet rendezi, gyógyítja, harmonizálja.

Mitől „újgenerációs”?
A nagy szellemgyógyász mestereknek, mint Csontos Vilmosnak, Kercselics Imrének és a többieknek, akiknek száma népes (és elnézést kérek, hogy nem minden mesteremet sorolom itt fel), hálával tartozunk, amiért bevezették ill. továbbadták, fejlesztették a módszert. Kb. 20 évesek az alapok – de visszanyúlhatunk akár a pszichotronikának e század eleji ismereteire, vagy akár az egyiptomi és atlantiszi gyógymódokhoz is, mindenesetre az Univerzum fejlődésével, változásával, az egyre több tisztán látó és halló tanult szellemgyógyász megjelenésével újabb és újabb információt kapunk a szellemsebészeti/szellemgyógyászati új technikákról, karmaoldási módszerekről, a lélek részeiről, az entitásokról, a megszállókról, elementálokról.

Nem működik már úgy a gyógyítás, hogy őket csak elküldjük: a betegnek is dolga van ezekkel, hogy végleg meggyógyuljon. Minden módszer fejlődik, halad. A nyugati orvostudomány is. Régen nem fogadták el az akupunktúrát, ma már orvosi módszer lett nyugaton is. A szellemgyógyászati ismeretek is épülnek, bővülnek, más területekkel integrálódnak. Ha a szellemgyógyászatot a beteg / a szülő / a család tanításával is összekapcsoljuk, nem csak egészséges fizikai testnek örvendezhetünk, hanem egészséges léleknek, harmonikus kapcsolatoknak, családoknak, és eljutunk végre a várva várt boldogsághoz, teljességhez. Anyagilag is! (Mert anyagi korlátaink eredendője is elmúlt életek karmái illetve jelen életünk hiedelmei, amit szintén ezen új módszerrel oldani lehet).

Az új szellemgyógyászat neve: Újgenerációs lélek- és szellemgyógyászat. Lehet vele gyógyítani, kapcsolatainkat rendezni, karmát oldani, megtalálhatod vele párodat, életfeladatodat, anyagi teljességedet, létrehozhatod általa boldog, teljes életedet. Alapja azon jézusi és nagy bölcsektől jövő tanítás, amelyet érdemes még jobban integrálni a gyógyításokban, hogy az eredmények az új kornak még inkább megfeleljenek. Azaz az már nem eredmény, hogy valakinek a betegségét csak úgy „elvesszük”, a betegségeknél a legfontosabb azt a tanítást megérteni, hogy miért alakult ki egyáltalán. Ha valaki ezt a szemléletet elsajátítja és elkezd a tanítás mentén élni, nem csak az adott betegségből fog meggyógyulni, de képes lesz magát mindig egészségben tartani. Lelkileg, testileg. Boldogságban.

Jelentkezés:

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
-->